Har du någonsin?

Har du någonsin mött den där personen som omedelbart får det att pirra i magen? Den personen som får dig att le och må bra på insidan. Den du ser fram emot att få prata med och som du kan prata med i timmar om allt och inget. Den personen som lyser upp hela rummet när den kommer in och får alla andra att verka gråa och trista. Den som alltid finns vid sin sida oavsett vad som händer. Den som får ditt hjärta att bulta snabbare när du känner dennes hud. Den vars hand verkar vara gjord för att passa i din och när ni håller varandra i handen tycks det som att ni kan klara vad som helst.

Har du mött den som på det gråaste av dagar kan få dig att le och skratta? Den som vet precis hur dom ska muntra upp dig när du är ledsen. Har du mött den personen vars ögon du kan drunkna i och som du aldrig blir mätt att se på. Den personen som alltid är den vackraste i rummet och alltid den som lyser starkast.

Har du träffat den personen som du bara vet att du kommer att göra allt du kan för att göra den personen lycklig? Att det inte finns något du inte skulle göra för att få sen personen le ett av de underbaraste leendena du någonsin sett. Det leendet som bara du får se, det leende som visar kärlek och omtanke.

Har du träffat den personen som du vill vara med för alltid, den personen som du vill dela ditt liv och allt vad det innebär med? Den som du vill sitta bredvid när du har blivit gammal och grå. Den personen som du vill dela varje sak med. Den som du inte kan vara ifrån utan att det värker i kropp och själ.

Har du träffat den personen som får dig att vara den bästa du kan? Den som får dig att vilja plocka ner månen och stjärnorna bara för att på något sätt visa vad du känner. Den personen som du älskar med än något annat på jorden. Den personen du känner en sådan kärlek för att den inte kan beskrivas i ord.

Det har jag. Jag älskar dig dig C, du är mitt allt.


Kommentarer
Postat av: N

Ah!!! Vad fint skrivet!! Känner igen mig massor!

2010-07-27 @ 22:37:38
URL: http://ninegirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0