Friserings dags!

Idag ska jag till frisören, luggen har blivit alldeles för lång, ser knappt något! Så idag ska jag med mamma, mormor och syster till frissan och klippa mig. Ska dock bara klippa luggen då jag känner mig nöjd med resten av längden på håret. Det är egentligen lite små drygt att ha lugg, man måste klippa sig betydligt oftare!

Jag funderar dessutom på att färga håret mörkt igen, det jobbigare att vara blond. Eller ja det kräver ju lite mer skötsel då man är mörkhårig normalt, man får färga utväxten ganska så ofta och jag är lite lat när det kommer till det. Lite snål är man väl dessutom, haha.

Fullspäckad helg!

Så här på helgerna blir det ofta dålig uppdatering, jag passar på att spendera min tid med C och med familj och vänner så då känns inte bloggen så viktigt. Ibland önskar jag att den kunde uppdatera sig själv, utan att jag behövde göra något, haha.

Vi har haft en fullpackad helg, i fredags firade vi mammas fästman som fyllt år. Jag gjorde en supergod smörgåstårta och sedan hade mamma fixat med massa go fika. Vi stannade ganska så länge då vi pratade och hade roligt. Kvällen avslutade vi med att se filmen "Veronica Decides to Die", den var helt okej faktiskt.


Lördagen började med en sovmorgon. Sedan var C en ängel och tog hunden och gjorde frukost då jag fick nåt pms anfall och var grinig! Sedan åkte vi och simmade, var skönt att få komma i vattnet och röra på sig en stund. Sen åkte vi på ÖB och handlade lite och på kvällen hade vi B och D över på middag och Skipbo!


Idag skjutsade vi B och D till Ica Maxi så dom fick byta deras tv som gått sönder. Sedan åkte vi och simmade, idag var sista dagen på den fra tränings veckan. Så vi passade på att simma ordentligt, sedan satt vi i ute bastun och sen blev det lite lek i poolen.

Efter det hade vi turen att bli bjudna på middag och B och D. Där var det fullt med hundar då dom var hundvakt. Världens sötaste valp var där och jag blev helt kär. Vill ha en till hund, en söt liten valp. Men sen så kommer jag ihåg hur hemsk våran var och kommer på bättre tankar!


Nu så här på kvällen har vi tittat på Billy Elliot, en söt film. C har varit tvungen att gå och lägga sig då hon har ont i huvudet stackaren. Själv känner jag mig inte jättetrött och ska nog kika på tv en stund innan jag kryper till kojs. Hoppas ni har haft en bra helg.

”Family Shield. To protect young Harps shoppers.”

Satt precis och kollade igenom Aftonbladet och hittade den här artikeln. I artikeln får man läsa om hur Elton John och ans make David Furnish tillsammans med sin son pryder för ett omslag av US Weekly. Sedan forstätter artikeln berätta om hur en butiksinnehavare i Arkansas, USA, valde att täcka över omslaget med samma skydd som täcker porrtidningar.


Detta sägs då butiksinnehavaren ha gjort på grund av att han hade fått många klagomål på omslaget och att det var ett stötande omslag. Vill du läsa hela artikeln, klicka här

Hur absurt är inte det här? Jag har sagt det tidigare och jag säger det igen, USA är ett jävla konstigt land! Hur kan ett land som är en supermakt och som försöker utvecklas snabbare en någon annan vara så seg och trög när det gäller homosexuellas rättigheter?

Hur man kan anse att en bild på två pappor och deras son är ett stötande omslag är för mig en gåta. Det är ju knappast någon som skulle tycka att det var stötande om det var en man och en kvinna och deras barn. USA ska alltid vara störts och bäst men när det gäller acceptans av homosexuella så är dom grottfolk.

Även om vissa delstater accepterar samkönade äktenskap så är det långt i från alla. För mig har det alltid varit ett mysterium varför det är olika lagar i olika delstater, det heter ju trots allt United States of America. Namnet tyder ju på att dom borde vara enade, eller hur var det nu?

Vågar man hoppas?

Jag har precis kommit hem från ett möte med jobbcoachen. Hon hade hittat ett jobb åt mig, ett ganska så bra jobb som betalar bra. Hon skulle skicka in mitt CV och berätta lite om mig. Det låter lovande, men frågan är ju om man vågar hoppas på att något bra ska hända?

Nu ska vi strax åka och simma, idag lämnar jag dock guldarmbandet hemma så jag slipper oroa mig för att tappa det! Kanske borde jag lämna ringen hemma också. Är riktigt kass på att komma ihåg att ta av mig smycken. Förmodligen för att jag aldrig riktigt tänker på att jag har dom på mig! Brukar ni ta av er smycken när ni åker och simmar?

Guld kommer alltid tillbaka!

Efter lunch så åkte jag och C och simmade. Mycket lugnare i dag och det var faktiskt bara 2 stycken andra i poolen. Men trots att det inte var mycket folk idag så kändes det inte helt bra. Det högra benet envisades med att ploppam upp ur vattnet av någon konstig anledning. Så jag fick mest kämpa för att hålla det under vattnet!

Det kändes också tungt i kroppen idag, fick inget bra flyt. Men det blev ändå 30 minuters simning. Upptäckte dock i slutet att mitt guldarmband var borta! Fick världens panik och insåg dessutom att jag inte kunde minnas om jag hade armbandet på mig när vi började simma eller inte!

Så jag och C sökte igenom poolen utan resultat och jag kände mig ledsen över att ta tappat bort ett guldarmband som jag älskar. Fick det då jag fyllde 18 år och har i stort sett aldrig tagit av mig det sedan jag fick det! Så jag var inte allt för glad och ville helst bara gå hem och lägga mig i sängen.

(Nästan ett sådant armband jag har, fast mitt är bara i guld)


När vi kom och klädde jag på mig för att gå ut med hunden och precis då jag gått ut genom dörren och står på gården så kommer C springandes i bara sockarna. Då har hon hittat mitt armband på golvet! Så sjukt glad att hon hittade det, känner mig mycket gladare nu! Det är som min mamma en gång sa till mig "Guld kommer alltid tillbaka".

Prata i bastun istället!

Vaknade tidigare än väntat idag, vid 9.30 vaknade jag och kände mig pigg och utvilad. Måste ju bero på att jag somnade innan 12 igår! Var helt slut i kroppen igår efter att jag och C varit och simmat. Även fast det är jobbigt att vara slut i kroppen så känns det ändå bra, man känner att man har gjort något nyttigt.

Igår var det sjukt mycket folk i simhallen, knappt att det fanns rum att simma trots att det fanns 4 längder att simma på. Speciellt irriterande var dom två kvinnor som envisades att simma i bredd så att dom kunde prata med varandra. Prata får ni väl fan göra i bastun!

Det tycks alltid vara minst två stycken som envisas att simma i bredd varenda gång vi är där. Det förstör för alla andra då det är svårt att simma om dom, plus att det är drygt att alltid mötas tre stycken i bredd. Nej, lite vett får man väl ändå ha om man ska simma på simhallen, speciellt då man ser att det är mycket folk!

100 frågor!

1. Hur gammal är du om fem år?
Om fem år är jag 30!

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Med C

3. Hur lång är du?
171 cm

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
Det var nog The Chronicles of Narnia - Voyage of the Dawn Treader

5. Vem ringde du senast?
Mamma!

6. Vem ringde dig senast?
Mamma

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
Nej då :) (från mamma)

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Jag föredrar nog att ringa, men det beror på till vem!

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Skilda

10. När såg du senast din mamma?
Igår vid 18-tiden

11. Vilken ögonfärg har du?
Blå-grå-gröna

12. När vaknade du i dag?
Jag vaknade väl vid 8.30 tiden av att grannarnas hundar ylade, men somnade sedan om och vaknade ordentligt vid 10-tiden

13. Vilken är din favoritjulsång?
Happy Christmas med John Lennon

14. Vilken är din favoritplats?
Helt klart stugan i Åmsele

15. Vilken plats föredrar du minst?
Tandläkaren

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Jag har ett fast jobb, jag och C har ett fint hus i Storbritannien, 2 barn och minst en hund.

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
Jag vet faktiskt inte om det var något som skrämde mig om natten då jag var liten!

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Det var faktiskt hunden igår då vi var ute och gick och hon hoppade över snödrivor och ramlade med huvudet före rakt ner i djupsnön!

19. Hur stor är din säng?
180×200 cm

20. Har du stationär eller bärbar dator?
Bärbar

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
Sover i trosor

22. Hur många kuddar har du i sängen?
Jag har två och C har två, men jag sover bara på en!

23. Hur många landskap har du bott i?
Ett

24. Vilka städer har du bott i?
Umeå

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Jag föredrar strumpor, fast går jag ut så vill jag så klart ha skor på mig. Barfota tycker jag inte om att vara!

26. Är du social?
För det mesta, men ibland slår latheten till och jag vill bara sitta inne och göra ingenting!

27. Vilken är din favoritglass?
Hmm, det var svårt. Piggelin kanske eller så Ben & Jerry's Fishfood

28. Vilken är din favoritefterrätt?
Kladdkaka tror jag, älskar choklad!

29. Tycker du om kinamat?
Kinamat är bland det bästa jag vet, framför allt kyckling!

30. Tycker du om kaffe?
Nej

31. Vad dricker du till frukost?
Jag brukar inte äta frukost

32. Sover du på någon särskild sida?
Jag sover på höger sidan

33. Kan du spela poker?
Ja

34. Tycker du om att mysa/kela?
Ja det är klart, det är bland det bästa som finns!

35. Är du en beroendemänniska?
Jag tror inte det

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
Nja, det kan jag inte påstå. Men tror dock att brors flickväns lillebror har samma födelsedag som jag

37. Vill du ha barn?
Ja, två stycken vill jag ha

38. Kan du några andra språk än svenska?
Engelska och mycket lite spanska

39. Har du någonsin åkt ambulans?
Ja, två gånger. Första gången då jag blev påkörd av en bil då jag var 15 år och sedan andra gången då jag var runt 17 och söp mig alldeles för full nere på stan!

40. Föredrar du havet eller en bassäng?
Jag föredrar nog en pool, men havet är härligt det också!

41. Vad spenderar du helst pengar på?
Något för mig och C eller helt bara C, älskar att skämma bort henne

42. Äger du dyrbara smycken?
Nja, det skulle jag nog inte påstå

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
Grey's Anatomy och The Big Bang Theory

44. Kan du rulla med tungan?
Nej

45. Vem är den roligaste människan du känner?
Jag tror nog att det måste vara min kompis C, hon får en alltid att skratta!

46. Sover du med gosedjur?
Nej. Men om C inte sover med mig kan det hända att ett eller annat gosedjur slinker ner i sängen!

47. Vad har du för ringsignal?
Uncle Kracker - Follow Me

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Nej, men jag tror nog att mamma har kvar något nere i källaren.

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
En musmatta

50. Flirtar du mycket?
Nej det gör jag inte, gjorde väl det innan jag träggade C.

51. Kan du byta olja på bilen?
Nej, men jag kan fylla på olja!

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Nej

53. Vilken var den senaste boken du läste?
Blå Dalia av Nora Roberts

54. Läser du dagstidningen?
Läser VK på nätet

55. Prenumererar du på någon veckotidning?
Nej

56. Dansar du i bilen?
Nej, vi har inte ens en stereo i bilen!

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
Rix FM tror jag att det var, lyssnar inte speciellt ofta

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
Inköpslista till en smörgåstårta

59. När var du i kyrkan senast?
Hmm, det var nog då min syster konfirmerade sig för 3 år sedan

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
Det var nog Britt, svenska och SO läraren

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
Haha, typ 2 dagar. Tycker inte riktigt om tält, eller rättare sagt så tycker jag inte om småkryp!

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
Det var nog C det

63. Vad lyssnar du på just nu?
Surret från datorn och C som knapprar på sin dator

64. Har du varit med i tidningen?
Ja, jag var med i tidningen då jag fyllde 18 (tror jag att det var), blev intervjuad över telefon och sedan kom en fotograf och tog bilder på mig nere på stan. Fick ett dubbeluppslag i VF. Sedan har jag också varit med i tidningen då jag var 16, där jag svarade på frågan "Vad ska du göra på lovet?"

65. Vad är det konstigaste du ätit?
Jag brukar undvika att äta konstiga saker, men för mig är nog det konstigaste marmite.

66. Vem såg dig naken senast?
Min sambo

67. Vad är det för färg på din tandborste?
Rosa och vit

68. Hur imponerar man på dig?
Jag blir imponerad av folk som vågar vara sig själva och av folk som är osjälviska helt utan baktanke. Jag blir också imponerad då folk överraskar en och visar sig vara mer än vad man trott.

69. Vem ringer du när du är arg/ledsen?
Jag brukar inte ringa någon alls, utan jag pratar med C

70. Har du någon piercing?
Nja, jag har hål i öronen men det räknas väl inte riktigt.

71. Din största vinst?
Det är C! Nej, men jag har faktiskt aldrig vunnit något. Ingenting som jag kommer ihåg i alla fall. Men det känns ändå som att jag har vunnit storvinsten på lotto eftersom jag har C

72. Civilstånd?
Förlovad

73. Vilka hemsidor besöker du dagligen?
Aftonbladet, VK, Facebook, Bloglovin och Blogg.se

74. Är du fåfäng?
Nej, det skulle jag nog inte påstå. Det är väl klart att jag ibland försöker se lite finare ut och att jag inte har på mig vad som helst när jag går ut. Men har inte heller några problem med att gå ut i mjukiskläder och osminkad.

75.  Ångrar du någonting du gjort?
Det finns väl en hel del jag ångrar, det jag ångrar just nu är att vi inte köpt simkort på simhallen tidigare

76. Hur gammal är din pappa?
Han fyller 50 i år.

77. Vilket är ditt drömjobb?
Mitt drömjobb är att få jobba med att rädda hästar som ingen vill ha. Att ha min egen verksamhet och både få pyssla i stallet och med hästarna men också få göra lite kontorsarbete och annat som hör till-

78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till?
Jag skulle verkligen vilja fara till Seychellerna, det är mitt drömresmål och jag har bestämt mig för att en dag ta mig dit. Jag skulle också vilja ha ett Wii och ett Xbox Kinect, men pengarna räcker inte till!

79. Vad har du haft för husdjur under ditt liv?
När jag var liten hade jag ett antal fiskar och nu har jag och C en hund.

80. Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig?
Jag är livrädd för spindlar, börjar ofta att gråta om jag ser en! Jag tycker att Bruce Willis är sjukt snygg (även om han faktiskt börjar se lite gammal ut!) När jag var mellan 10-12 spelade jag basket!

81. Svär du ofta?
Ja, alldeles för ofta

82. Sverige när det är som bäst?
Sommaren ute i stugan med älven ett stenkast från stugan och ett glas cola i handen sittandes på en solstol medan man läser en god bok.

83. Kan du åka slalom?
Haha, nej verkligen inte! Kan inte åka någon sorts skidor, kan varken svänga eller bromsa!

84. Vad har du ätit i dag?
Prinskorv med stektpotatis och rödbetssallad till lunch.

85. Vad har du för utbildning?
Jag har läst gymnasiet på Komvux, har läst bland annat ekonomi, data, webbdesign, litterär gestaltning och lite annat smått och gått. Är utbildad ungdomsledare och är internutbildad ridinstruktör för en ridskola här i Umeå.

86. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med?
Är väl inte direkt nöjd med någon kroppsdel! Men måste jag välja någon så får det nog bli öronen, dom är ganska så söta!

87. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med?
Ögonen, jag har små ögon med små ögonfransar.

88. Vilken är din bästa egenskap?
Jag är sjukt envis, har jag bestämt mig för något så ger jag inte upp.

89. Vilken är din sämsta egenskap?
Jag är envis, ger aldrig upp trots att jag borde

90. Nämn två historiska personer som intresserar dig?
Sapfo och Selma Lagerlöf

91. Saknar du något?
Ja, jag saknar hästar och att vara i stallet

92. Är det viktigt att fira födelsedagar?
Ja det tycker jag, på något sätt ska dom firas.

93. Vad gör dig ledsen?
Sorgliga saker så klart, som när någon dör eller liknande. Men utanförskap och mobbning gör mig också ledsen.

94. Vad gör dig glad?
Att få vara med C och spendera tid med familjen och bara umgås och njuta av varandras sällskap.

95. Har du varit gift eller förlovad?
Är förlovad nu

96. Vad ska du göra i helgen?
Jag har faktiskt ingen aning, det är ju bara tisdag!

97. Vad är det knasigaste du gjort?
Det vet jag faktiskt inte. Kanske var det då jag och en kompis lekte "hästar" hos mamma och sprang omkring i korridoren och hoppade över tvätttunnor och stolar medan mammas föredetta låg och sov för att han jobbat natt!

98. Vad har du för laster?
Jag älskar choklad och kan äta hur mycket som helst!

99. Vem är din förebild?
Jag vet faktiskt inte, men jag tycker att Oprah Winfrey är en fantastisk människa.

100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor?
Läsa lite bloggar som jag följer och sedan springa ner i tvättstugan!


Här ska det stå en rubrik

Usch, ide torka känner jag att jag har just nu när det gäller det mesta. Kan inte riktigt komma på vad jag ska göra eller vad jag ska skriva. Idag känner jag mig dessutom väldigt trött, skulle nog hemskt gärna krypa ner i sängen och sova ett par timmar. Men gör jag det lär jag ju få vara vaken hela natten!

Imorse var det så segt att ta sig ur sängen, speciellt då C kom in vid 10-tiden och kramades! Lyckades tillsist ta mig ur sängen och klä på mig för att ta hunden på en promenad. Väl ute i solen och kylan så vaknade jag faktiskt till och vi hade en riktigt trevlig promenad. Älskar vinterväder då det är soligt och runt -10, helt perfekt!

Hunden har fått en ny säng, den gamla har hon haft sedan hon var liten valp och den har varit trasig länge och dessutom har den blivit tvättat hundratals gånger då hon tidigare envisades med att kräkas i sängen! Så igår då vi var på Rusta hade dom en säng/kudde för 80 kronor. Helt perfekt storlek och allt, så nu har hon en ny och fräsch säng.

(Den nya hundbädden)

Det var dock inte så uppskattat som man skulle tro! Den luktade visst konstigt och hon valde därför att sova på golvet! Men nu har vi den inne på kontoret och hon verkar ha förstått att den är mjuk och skön för nu ligger hon där som en liten prinsessa och sover!

Träningsvärk!

Usch vilken träningsvärk jag har i axlarna, helt sjukt! Det roligaste är att träningsvärken kommer ifrån att ha spelat xbox kinect sports! Men det var ändå värt det, så sjukt roligt det var, mycket bättre än Wii faktiskt. Så just nu står ett xbox kinect högst på min önskelista.

Idag har det varit en lugn dag, har mest suttit framför datorn och surfar runt. Just nu försöker jag ta reda på varför mitt trådlösa nätverk blir offline när jag använder Utorrent, men då jag inte är superduktig på datorer och nätverk så fattar jag inte så mycket av alla forum trådar!



Det är ingen vanlig dag

Idag är det vovvens födelsedag, hela två år blir hon idag! Fattar inte riktigt att vi har haft henne i två år, det känns mer som att vi bara haft henne i ett år. Hon har blivit en riktigt fin hund och hon är så supersöt att man bara smälter när man ser henne!

Idag har vi varit hos mamma och hälsat på. Tog så klart med oss hunden så att "mormor" fick säga grattis på födelsedagen. Där fick hon sockerkaka och blev bortskämd som vanligt. Även vi människor fick fika vilket var trevligt. Sedan surrade vi med mamma och syster ett tag och jag passade på att visa mamma hur man använder ett program på datorn.

Sedan när vi skulle åka hem så lämnade vi hunden hos mamma. Ska hämta henne senare ikväll då vi varit hos några kompisar. Det är skönt att få vara utan hunden ibland, det var ett tag sedan sist kan jag lova! Skönt att bara för några timmar inte ha några måsten.

Vi har precis ätit middag, idag blev det hemmagjorda hamburgare, supergoda blev dom faktiskt! Smakar så mycket bättre än att köpa färdigjorda hamburgare. När jag skulle diska lyckades jag dock slå ner kaffepannan i golvet så den gick sönder! Kändes ju sådär lagomt surt, men som tur är dricker C snabbkaffe och vi använder inte kaffebryggaren så ofta.

Blir att åka på Myrorna eller liknande för att se om vi kan få tag på en ny. Blir ju lite jobbigt då vi har främmande om dom vill ha kaffe. Blir mycket snabbkaffe som går åt då! Nu sitter vi och kikar på den engelska versionen av Restaurang i vårt vardagsrum. Hoppas att ni har haft en lika bra helg som vi har haft!

Skön start på helgen

Idag blev det en riktigt lång sovmorgon, kan lova att det var riktigt välbehövligt! Sedan passade jag på att göra frukost medan C var ute med hunden. Gjorde till och med färskpressad apelsinjuice! Det är så gott med färskpressad juice, lite bökigt att göra men det är väl värt det!

Efter frukosten gjorde vi oss iordning och sedan åkte vi ner på Strömpilen med B och D. Strosade runt inne på Ica Maxi där vi bland annat köpte ett par hörlurare, hunden fick sig ett tuggben och sen blev det lite andra småsaker. Efter det kikade vi runt i dom andra affärerna på Strömpilen, hittade dock ingenting jätteintressant.

På H&M köpte vi dock en fin vit och marinblå halsduk för 10 kronor! Tyckte att det var lagomt dyrt, jag fick mig dessutom ett par handskar utan fingrar, har faktiskt ingen aning om vad dom heter! Men dom kostade också 10 kronor.

Nu är vi hemma och jag passar på att vila fötterna innan det är dags att gå ut med hunden. Ikväll kommer pappa hit och ska stanna tills imorgon. Ska bli trevligt att få umgås lite med pappa, det var ett tag sedan. Kanske blir det en film eller två också! Hoppas att ni har en bra kväll

30 - Ett sista ögonblick

Så var det dags för den sista delen i utmaningen. Har funderat lite på vilket ögonblick jag ska skriva om och har tillslut beslutat mig för den dagen då vi åkte och hämtade våran lilla vovve!

Det hela började med en liten kommentar från min sida om att jag ville att vi skulle skaffa hund (något jag sagt till C flera gången, men hon har alltid sagt nej). Men så en dag så sa hon plötsligt ja!

Det var då det började, letandet efter hund, planering, inköp av saker och många tankar om huruvida vi hade tid och råd. Efter vad som kändes som en evighet hittade vi i alla fall en hund vi ville ha. En liten brun tik, korsning mellan labrador och cockerspaniel.




Vi pratade med uppfödaren och gjorde upp om tid och dag för att hämta henne. Dagen D så hoppade vi in i bilen och körde till Sjulsmark (ligger några mil norr om Skellefteå om jag inte minns helt felt!) Det var mitt ute i skogen och det var lite små knepigt att hitta dit. Men med hjälp av anvisningar från Hitta.se så tog vi oss dit.

Det var med nervösa steg som vi klev in i ett hus fullt med folk och hundar. På en gång såg vi vilken valp som var våran och hon var det sötaste vi någonsin sett! Hon var liten och brun och mjuk och vi fick hålla i henne och gosa lite medan vi väntade på veterinären som skulle besikta och chippa.

Sedan fick vi åka hem så vi packade in den lilla hunden i bilen. Med oss hade vi en banankartong vi gjort i ordning med filtar och lite annat. Där låg hon sött och sov hela vägen hem. Det kändes helt overkligt då vi tog in henne i lägenheten och vi verkligen kände att vi skaffat hund.


Trots att det kanske inte riktigt blev som vi hade tänkt oss med hunden. Hon var en riktigt mardröm då hon var valp och det var många tårar och många gånger jag bara ville sälja henne. Men nu är hon 2 år och även om hon fortfarande inte är perfekt så är hon helt underbar och jag skulle aldrig byta bort henne!

Det blidde lite fel!

Nu har vi kommit hem från The Studio, vi fick vänta ett tag innan vi fick komma in och sedan tog det ett tag att kolla på alla bilder! Lillasyster blev superfin på bilderna och hon hade mycket svårt att välja vilka hon skulle ha. så hon tog ett paket på 10 bilder och fick dessutom 1 bild till gratis då hon värvat 10 kompisar.

Jag var något mer kritisk till mina bilder och det var ganska många jag inte var nöjd med. Efter första titten behöll jag bara 20 bilder av 60. Dessa 20 var det sedan ganska många som jag kände att jag inte ville betala för. Så jag beslutade att bara köpa 3 bilder. Men dessa 3 bilder är jag supernöjda med så det känns bra.

Efter att ha varit på The Studio skulle vi egentligen åka till Elgiganten och köpa ett par hörlurar. Men det var alldeles för mycket folk ute så vi åkte hem istället. Jag tog hunden på en kort liten promenad och sedan satte jag mig framför datorn i hopp om att kunna överföra bilderna jag köpt.

Men då visade det sig att jag fått med mig systers skiva och hon fått med sig sin! Så jag får vänta ett tag till på mina egna bilder. Dock passade jag så klart på att sno systers bilder! Hon blev så fin så, till skillnad från mig så ser hon faktiskt ut som en riktig fotomodell!

Jag är nyfiken!

Snart är det dags att åka ner på stan och gå på The Studio för att kika hur bilderna från i lördags blev! Jag och lillasyster var ju som jag nämnt tidigare "Modell för en dag" på The Studio i lördags, men då var det så lång kö för att titta på bilderna så då valde vi att boka en ny tid för att göra det. Detta sker alltså idag klockan 15.00.

Jag är riktigt nyfiken på hur bilderna blev! Ska bli kul att se om det blev några fina bilder som jag vill köpa. Skulle dock inte tro att det blir allt för många bilder då det kostar ganska så mycket., men minst en bild blir det i alla fall!

Jag upptäckte just att det börjat snöa lite är. Det är inte bra då vi inte har några vindrutetorkare på bilen! Aja, det får väl gå an ändå, har inte så mycket att välja på just nu då det inte finns tillräckligt med tid för att hinna ta bussen ner på stan. Får väl hoppas att det inte börjar snöa ännu mer!

Ikväll hörde jag rykten om att vi är bjudna på middag och wii-bowling hos B och D! Jag vet dock inte om det stämmer, men det vore kul! Nej, dags att bege sig ut och skrapa rutorna på bilen.

Trötta fötter!

Äntligen har jag fått stanna för dagen, det känns som att jag har varit på språng sedan klockan 07.00! Men nu sitter jag äntligen ner och mina trötta fötter får chansen att vila lite.

Känner att innehållet i mina blogginlägg inte är speciellt intressanta eller välskrivna just nu. Hittar ingen riktigt motivation att skriva och då blir inläggen lite "kantiga", avskalade och opassionerade. Men jag hoppas att ni överlever ändå. Ska försöka hitta motivationen igen och hitta tillbaka till lite mer passionerade och intressanta inlägg.

Idag har jag varit på stan med B en sväng. Tittade på en massa rea-saker och jag fick hålla hårt i plånboken för att inte köpa en massa "onödigt" som vi bara måste ta med oss då vi flyttar. Känns så frustrerande då det finns billiga saker som vi vill ha men som inte är helt nödvändiga. Då vi ska flytta om ett par månader gäller det att försöka låta bli att samla på sig en massa saker. Men det är svårt!

Det enda som handlades på stan var ett par resehögtalare till C's nya mp3-spelare som hon köpt av B. Den är superfräsig och vi tänkte att ett par resehögtalare skulle vara bra att ha. Då kan vi lyssna på musik i bilen och uppe i stugan. Så då vi såg att dom hade extra pris på Teknikmagasinet så passade vi på. Dom kostade bara 50 kronor och det är bra ljud i dom!


29 - Mina ambitioner

Hmm, nu får man ju tänka efter ordentligt hära. Men mina ambitioner med livet är väl att jag ska känna att jag har gjort något med mitt liv. Att jag känner mig nöjd och att jag inte har missat något. Jag vill gärna vidareutbilda mig på universitetet, med vad vet jag dock inte.

Men på det store hela känner jag ändå att det jag främt vill är att vara lycklig, att vara med C och att bilda familj och skaffa hus, vara en bra mamma och en bra fru. Att känna att vi som familj har det bra och att vi är lyckliga. Det är det som känns viktigt och det är vad jag först och främst vill göra. Jag vill kunna finnas till för dom jag älskar och dela med mig av den kärlek jag känner för dom omkring mig.

Jag vill också känna att jag själv utvecklas så mycket som jag kan. Att jag får ett arbete som jag trivs med och som jag är bra på men som samtidigt är utmanande. Men än så länge så har jag ingen aning om vad detta kan vara, det återstår att se.


Bra start på dagen!

Idag klev vi upp tidigt, dels för att jag hade en läkartid men också för att fara och simma. Det har varit sjukt mycket folk dom senaste dagarna då vi har varit och simmat vilket har gjort det ganska så svårt att få en bra rytm. Så idag passade vi på att fara på morgonen.

Det var mycket lugnare idag och det gick bättre att simma. Dessutom var det inte helt fel att börja dagen med att hoppa ner i vattnet. Riktigt härligt måste jag säga och jag känner mig lite mer vaken än i vanliga fall!

Idag skulle jag behöva ta tag i att dammsuga lägenheten, men det känns inte så peppande. Istället tror jag att det blir en shoppingtur med B. Ska se om jag kan hitta några bra och billiga högtalare till mp3-spelaren + att C vill ha hörlurar. Så jag hoppas kunna göra några fynd!

28 - Det här saknar jag

Om det är något jag verkligen saknar så är det hästarna! Under en period i mitt liv var hästarna mitt allt och jag spenderade varje vaken sekund antingen i stallet eller tänkandes på hästar. Jag åt, andades och levde hästar. Nu är det närmsta jag kommer till hästar det som visas på tv.

Jag har inte haft tid eller råd att hålla på med hästar under flera års tid och det är något jag saknar. Det är så mysigt att vara runt hästar och hänga i stallet. Självklart är det kul att rida också, men det är en sådan liten del av det hela. Jag saknar hästlukten och allt pyssel som finns att göra. Självklart saknar jag också hästarna i sig, dom är underbara djur och dom får en verkligen på bra humör!

En dag hoppas jag att jag ska kunna återgå till hästarna. Men innan jag har chans till det finns det så mycket annat som ska göras och planeras och allt ska stämma så väl in. Men den som väntar på något gott!

Faustino "Frasse" min allra första sköthäst,

som alltid kommer att ha en speciell plats i mitt hjärta


Bra dagar

Ibland är det en sådan där dag då allt känns super och idag är en sådan dag. Jag började dagen med en superhärlig promenad med hunden. Det är endast -5 och solen skiner och hunden var på sitt allra bästa humör. När hon vill kan hon verkligen vara världens sötaste och man blir bara så glad.

Idag var hon superduktig och kunde gå lös hela promenaden. Hon gick fot och kom tillbaka med bollen varje gång. Dessutom kunde vi utan problem gå förbi en annan hund! I vanliga fall gör hon utfall och försöker i bästa fall bara att äta upp den andra hunden. Men idag så tror jag knappt att hon märkte att hon gick förbi en annan hund.

Nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå. Klockan 13.00 är det nämligen årets första workshop på Lernia och vi ska redovisa uppgiften vi gjort över julledigheten. I kväll ska vi åka och simma och efter det blir det att slappa i soffan! Hoppas ni andra har en lika bra dag som jag har!

27 - Min favoritplats

Min favoritplats är våran stuga som vi har i Åmsele. Det är som en liten del av paradiset oavsett om man är där på vintern eller på sommaren. Dock så är väl omgivningarna som vackrast på sommaren, med älven som glittrar bara ett stenkast från stugan. Det är lugn och ro och det finns inga grannar som stör och ingen trafik som stör. Ibland kan man höra någon enstaka bil köra på storavägen ovanför stugan, men annars är det tyst.

På sommaren kan man bada i älven, även om det ibland är lite kallt! Men hur många har sin egen privata badplats? Sommarkvällarna ska helst spenderas på altanen där man kan grilla och spela spel. Dessutom finns det tillräckligt med sovplatser för att hela familjen ska kunna vara där samtidigt. Det är helt enkelt perfekt och det är mitt absoluta favoritställe.


(Klicka på bilderna så blir dom större!)

Film mys!

Jag och C har precis sett klart en film. Idag blev det The Chronicles of Narnia - Voyage of the Dawn Treader, den var riktigt bra. Men jag kände nog att man egentligen skulle ha kollat på andra filmen innan. Kom inte ihåg så mycket från den andra filmen så ett tag så kände man sig lite förvirrad. Men hursomhelst så var det en mycket bra film!


Nu ligger C i badet (hon kan visst inte få nog av vattnet!) när hon har stigit upp ska vi ta och kolla på några avsnitt av Ensamma Hemma/Party of Five. Hög nostalgi faktor på den serien säger jag bara. Vi har i alla fall en supermysig kväll, hoppas att ni andra också har det!

26 - Mina rädslor

Jag är sjukt rädd att någon jag älskar ska dö i en bilolycka. Jag är alltid orolig när jag vet att någon är ute och kör och jag inte är med. Har alltid varit rädd för det av någon anledning. Jag kommer ihåg då jag var liten och mamma ibland var och hälsade på sina kompisar medan pappa var hemma. Då låg jag alltid vaken tills mamma kom hem, först då kunde jag slappna av.

Lika dant är det nu, lite mindre med just föräldrarna kanske. Men jag vet att jag alltid var orolig då C var ute och körde innan hon flyttade hit. Jag satt alltid och väntade på att hon skulle skicka ett sms och tala om att hon var framme. Dröjde det längre än vad det skulle göra började jag alltid fundera på om någonting hade hänt.

Lika bra att passa på!

Helgen gick alldeles för fort och redan är det måndag igen! Hittills har det dock varit en helt okej dag så jag ska väl inte klaga allt för mycket. Började med att sova till klockan 10, sedan klev jag upp och gjorde mig iordning och åkte ner på stan för att göra några ärenden. Det gick snabbare än vad jag trodde, tog bara 30 minuter.

Efter ärendena på stan hämtade jag upp C hemma för att åka och simma. Idag var det jättemycket folk och det gjorde att det blev lite svårt att simma ordentligt. Men simmade ändå i 40 minuter, kändes dock lite segt idag och armarna värkte.

Passade på att fråga om måndagskort då vi var där, då det är något jag skulle vilja ha. Men det är så sjukt, för att simma en gång får man betala 65 kronor. För ett 10-kort får man betala typ 518 kronor. Sen kan man välja att ha månadskort på autogiro, då kostar det 157 kronor. Men då är problemet att det är en 12 månaders bindningstid! Det passar ju inte direkt för oss då vi ska flytta om ett par månader!

Jag hade hoppats att jag hade kunnat lösa månadskort för ett par månader och sedan passa på att simma varje dag nu när jag liks är arbetslös, men nu går inte det! Och vill jag simma varje dag så kommer det ju att kosta hur mycket som helst. Så jag surar lite och tycker det är töntigt att det är 12 månaders bindningstid. Men nu har vi i alla fall några dagar kvar på våran fria träningsvecka, så jag får väl passa på att simma ordentligt nu!

Härliga söndag!

Igår kväll drack vi några öl vilket resulterade i att jag vaknade tidigt och med världens huvudvärk. Trotsade dock både väder och huvudvärk och tog hunden på en promenad till affären. Köpte lite dricka och chips för att bota baksmällan.

När jag kom hem gjorde jag frukost till mig och C och sedan satte vi oss ner och kollade på Ensamma Hemma, superbra serie. Brukade se den när den gick på tv i slutet på 90-talet! Efter ett avsnitt bestämde vi oss för att åka och simma!

Tror nog att det var bästa beslutet vi tagit den här dagen. Det var skönt för kroppen och huvudet att få komma ner i vattnet och det blev 30 minuters simning vilket var skönt. Passade på att sitta i bastun en stund också, efter det var huvudvärken helt borta!

Sedan dess har vi sett på lite mer Ensamma Hemma, gjort pizza och nu sitter vi och tittar på Charlotte Gray. Vad har ni gjort idag?

25 - En första

Detta kanske inte är den mest intressanta förta gången, men för mig är det väldigt speciellt. Jag talar alltså om första gången jag satt på ett flygplan! Fram tills det att jag var 22 hade jag aldrig någonsin flugit, inte hade jag varit utanför norden heller! Enda stället utanför Sverige jag hade varit på var Danmark!

Anledningen till min första flygresa var för att resa till Storbritannien och träffa C! Det hela började med en nattbuss från Umeå till Stockholm. Var på Arlanda supertidigt på morgonen och jag var med nervös än jag någonsin varit. Eftersom jag inte hade den blekaste aning om hur det gick till på flygplatsen fick jag fråga mig fram. Som tur var fanns det mycket hjälpsamma människor!

Jag checkade in tidigt och gick igenom säkerhetskontrollen för att sedan leta reda på min gate. Hittade den ca 1,5 timma innan det var dags för ombordstigning. Så jag passade på att äta lite medhavd frukost i hopp om att kunna lugna mina nerver lite. Kan dock säga att det i ärlighetens namn inte hjälpte alls!

Efter vad som tycktes vara en evighet fick vi kliva på planet och jag hade ingen aning om vad jag kunde förvänta mig. Det första som slog mig var hur litet planet var, jag hade nog alltid tänkt mig att flygplan var mycket större! Lyckades hitta min plats ganska så snabbt, hade valt ett säte nära gången ifall jag skulle börja må dåligt!

Satte mig ner och tog på mig säkerhetsbältet och sedan väntade jag. Jag hade ingen aning om vad som skulle hända och när jag hörde att det var dags för oss att ge oss iväg kände jag mig helt yr. När flyget tog av kändes det lite som att vara i en bergochdalbana! Mitt första intryck var att det var läskligt, men sedan så kändes det mest kul och jag kunde tillsist slappna av och njuta av utsikten och flygturen.

24 - Ett annat ögonblick

Ett ögonblick jag inte kommer att glömma i första taget var det som hände den 16 augusti 2010. Jag och C var uppe i stugan i Åmsele. Med oss hade vi vårat lilla busfrö (hunden så klart). Vi hade varit i stugan ett par dagar och vädret var hur härligt som helst. Det var ca 30 grader varje dag och inte allt för mycket mygg.

Det här var på eftermiddagen/kvällen och jag stod i köket och höll på med maten. Jag gjorde potatisgratäng med fläskfile. C var ute med hunden lekte och plötsligt kommer hon in till köket och ber mig komma ut med henne. Så jag stoppar in potatisgratängen i ugnen och promenerar ut till C.

Hon tar mig i handen och vi promenerar ner till älven som bara ligger ett stenkast från stugan. Väl där så tar vi några kort och sedan går vi ut på bryggan. Ute på bryggan så stället sig C helt plötsligt på ett knä och talar om hur mycket hon älskar mig och sedan frågar hon om jag vill gifta mig med henne!

Ögonen tårades och jag svarade så klart ja! Det är ett sådant där perfekt ögonblick som man inte tror existerar förrän man själv är mitt i ett! Omgivningen var fantastik och det var så romantisk och perfekt. Jag har nog aldrig varit lyckligare och det är ett ögonblick jag kommer att bära med mig resten av livet och vårda det ömt.


Modell för en dag!

Idag har jag och lillasyster var på The Studio där vi har varit modell för en dag! Det var verkligen superroligt, mycket roligare än vad jag trodde att det skulle vara.

Vi kom dit vid 13:15 då fick vi skriva in oss och sedan sätta oss ner i väntrummet. Där fanns det, te, kaffe, saft godis, chips och nötter man fick äta av. Dessutom fanns det massor av tidningar och på tv rullade det en film. Vi fick sedan sitta och vänta ganska så länge, dom var dock fullbokade idag, 40 kunder!

Efter va 2,5 timma ropades vi upp och fick då gå och sätta oss i sminkstolen. Där blev vi sminkade superfint och man fick chansen att tala om vilken färg man ville ha på ögonskuggan och dylikt. Kändes lyxigt att bli sminkad så där, trodde faktiskt att det skulle kännas konstigt, men det kändes bara lyxigt!

Sedan fick vi sätta oss ner och vänta igen. Efter ca 1 timma ropade dom upp oss igen och då fick vi gå och byta om till första omgången kläder. Sedan fick vi en och en gå in i studion där dom tog 20 bilder, sedan fick man gå och byta om igen och sen blev det 20 bilder till och efter ett sista ombyte och ytterligare 20 bilder så var vi klara!

Fotografen var superduktig och glad vilket gjorde att det kändes kul att stå där och man kände sig inte så dum som jag trodde! I vanliga fall så får man efter fotograferingen sätta sig ner och vänta på att man ska få kolla på bilderna. Men idag då det var så mycket folk så var det 3-4 timmars väntetid. Så vi valde att boka en ny tid för att kolla på bilderna. Detta ska vi göra på fredag, ska bli spännande att se hur dom blev!

Trött i kroppen!

Nu har vi kommit tillbaka efter att ha varit och simmat. Det var riktigt härligt att få vara i vattnet en stund, simmade 40 längder och kan lova att det känns i kroppen nu. Inte så att jag har träningsverk (inte än i alla fall) men kroppen känns ganska så slut, men på ett skönt sätt!

Nu har vi precis ätit lunch, C fick ny pressad apelsin och grapfrukt juice och jag åt en halv grapefrukt och två mackor. Var superlänge sedan jag åt grapefrukt, typ när jag var liten och bodde hos mamma. Men det var lika gott som jag minns det, fast lite kladdigare, haha.

Känner mig lite handikappad när Facebook inte fungerar och det talar ju bara om hur lite liv man egentligen har! Så kanske borde jag hålla tyst om det? Tror att jag ska ta och sätta mig i soffan och antingen läsa lite eller fortsätta sticka på min halsduk. Ladda lite inför kvällen som bjuder på tacos och öl! Vad ska ni göra i helgen?

Simma lugnt

Jag och C ska strax åka iväg och simma. Vi har nämligen fått en veckas gratis inträde på medley här i Umeå. Så då tänkte vi passa på att åka och simma och gå på gym! Det är ju dumt att låta bli när det är gratis.

Ikväll ska vi äta tacos, dricka öl och spela spel. Låter inte helt fel i mina öron. Återkommer med fler inlägg efter vi har varit och simmat! Här är förresten en länk till sidan där man kan få gratis inträde i en vecka på medley (fungerar på alla medley anläggningar, inte bara Umeå): Gratis bad & träning

Fascinerande saker med flator

Jag tittade precis in på QX och hittade en rolig artikel om fascinerande saker med flator. Tyckte att det var mycket roligt att läsa och tänkte därför tipsa er om den också!

I artikeln kan man bland annat läsa följande:

"1. Alla flator har ryggsäck
Handen på hjärtat: har du någonsin sett en flata med handväska? Nej trodde väl det. Vi har istället ryggsäck alternativt ingen väska alls, eftersom vi flator aldrig behöver ha med oss en massa läppglans och andra onödiga prylar. Mobilen i näven och snusdosan i bakfickan sen är flatan redo att ge sig iväg på nya äventyr!

3. Alla flator pratar om sex (jämt!)
Faktum är att vi sällan pratar om något annat.

4. Alla flator vet vad uttrycket "kolla på film" betyder
Åtminstone om man bara är två.

5. Alla flator har korta naglar
Eller för att citera lesbiska bloggaren Charlotte: "Jag brukar inte måla naglarna så ofta för jag har inga långa naglar, därför att man inte kan ha det om man är lesbisk. Man KAN inte och FÅR inte ha det. Så är det bara. IT'S A NO-NO! (Träffar du en tjej som påstår att hon är lesbisk och har långa naglar ljuger hon garanterat. Eller är bara otroligt oerfaren eller dålig i sängen.)"

7. Alla flator har gynekolog-fobi
Att flator får något stirrigt i blicken när man pratar om gynundersökning är inte så konstigt. För hallå, hur kul är det att ständigt få frågor som "Har du killeeeee?" eller varför inte "Okej, du äter inte p-piller... varför då? Försöker du bli med barn eller??" Please! Lite hbt-kompetens vore på sin plats.
"

Om du vill läsa hela artikeln så hittar du den här


Super billigt på Ica Maxi!

Phew! Nu har vi kommit hem från en ganska så lång men trevlig shoppingtur! Vi började med att hämta B och D för att åka till obs, eller ja coop stormarknad heter det väl egentligen? Kikade in på Kappahl där vi köpte en sjal till C's mamma. Hon såg den då hon var här och vi har haft ögonen öppna för att den ska komma på rea. Den var nu nedsatt till halvapriset och jag hade dessutom medlemsrabatt och fick halva rea priset! Så då slog vi till och köpte en sådan som hon ska få senare i vår.

Vi kikade även in på H&M där C köpte en skjorta för 50 kronor. För ett par veckor sedan köpte hon en på H&M nere på strömpilen i blått och nu köpte hon en likadan fast en annan färg, typ lite rosa/aprikos aktig.


Sen åkte vi till Ica Maxi för att storhandla, vi hade med oss inköpslista och hela köret. Vi passade på att köpa massor av frukt då det var superbilligt! Dom hade bland annat apelsiner för endast 5 kronor kilor och en korg kiwi för 10 kronor! Så massor av frukt blev det och sedan en massa mat. Så nu har vi så att vi klarar oss ett tag. Även hunden fick mat, hundmaten tog slut igår så igår till middag fick hon bara lite vanlig hundmat och sedan fick hon resten med eukanuba valpmat, det dög bra det också!


Hunden har blivit promenerad för kvällen och ligger nu utrsäckt på golvet här inne. Jag och C kikar runt på nätet och strax ska vi börja med middagen. Ikväll skulle jag tro att det blir att kika på säsong 6 av How I Met Your Mother. Vad ska ni göra?

23 -Det här får mig att må bättre

C är den som får mig att må bättre. När jag känner mig nere och allt tycks vara trist och grått är hon den som kommer med solsken och på något sätt lyckas hon alltid få mig att må bättre. Hon finns alltid där för mig och stöttar mig då jag behöver det. Ibland utan att jag ens själv vet att jag behöver det. Det finns ingen som betyder mer för mig än vad C gör och jag känner mig lyckligt lottad som har någon som kan få mig att må bättre, någon som alltid finns där och som aldrig lämnar min sida.


Det händer igen!

Idag snöar det, igen! Nog för att jag gillar snö, men någon måtta får det väl ändå vara? Om det forstätter att snöa så här mycket så kommer ju snön att ligga kvar i juli! Nog för att vi förhoppningsvis har flyttat inna dess, men ändå.

Idag är det onsdag vilket betyder att vi har tvättstuga. Den här veckan fungerar äntligen maskinerna som dom ska. I två veckors tid har vi varit tvungen att köra extra centrifugering + att maskinen inte tagit sköljmedlet. Men nu verkar det vara fixat!

Dessutom så verkar internet ha fixat sig själv idag. Har inte haft några som helst problem vilket gör det hela lite lättare. Då slipper jag bli så irriterad!

22 - Det här upprör mig

Okunskap och brist på respekt gör mig upprörd. När man trots att vi lever på 2000-talet har kvar samma värderingar som man hade på 1900-talet. Människan och teknologin utvecklas och det måste våra värderingar också göra, hur ska vi annars kunna utvecklas vidare?

Jag har aldrig förstått varför man ska behandlas annorlunda bara för att man sticker ut i mängden. Jag har alltid tyckt att alla människor är lika mycket värda. Så när människor blir behandlade olika bara för att dom inte passar in i mängden så blir jag upprörd.

Jag respekterar så klart människors åsikter och att de har rätt att ha sina åsikter. Jag respekterar att det finns människor som inte tycker om homosexuella, eller mörkhyade etc., dom har rätt till sin åsikt. Jag känner inte på något sätt att det är mitt jobb att få dom att tycka som jag. Dom har rätt att tycka vad dom vill, men det betyder inte att jag håller med om deras åsikter.

Ibland känns det som att vi alla är grottmänniskor som inte tycks förstå att alla är vi individer och var och en är annorlunda på sitt sätt. Det finns ingen som är "normal", normalitet är bara ett begrepp vi använder oss av för att slippa tänka på att vi alla är annorlunda. Våga vara annorlunda, våga stå för den du är och våga respektera att andra människor kanske inte tycker som du.

Inte som det ska!

Internet här hemma funkar inte riktigt som det ska, störande är det kan jag lova! Det är något konstigt med det trådlösa nätverket. Någonting i stil med att det går offline och sedan online igen en minut senare. Fattar inte riktigt varför, vi har aldrig haft några problem tidigare!

Det enda jag kan tänka mig är att det är något som stör det trådlösa nätverket, men jag har ingen aning om vad. Vi sitter dessutom i samma rum som routern, så signalstyrkan är det inget fel på!

Idag har jag skrivit klar inlämninguppgiften till workshopen nästa vecka. Det var inte det lättaste då man tappar internet anslutningen hela tiden och man försöker hitta fakta. Men det gick ändå tillslut! Nu har jag precis kommit hem från en promenad till hunden. Vi gick till kiosken då jag var tvungen att köpa ett frimärke och posta ett brev.

Hunden är inte så rolig att gå med just nu, hon ska löpa snart och därför luktar allting jättegott. Hon drar som en oxe och ska lukta precis överallt! Man blir tokig, när hon inte drar så får man dra henne för annars skulle hon gärna stå och lukta på samma ställe i 30 minuter. Jag längtar tills löpet kommer, för efter det så blir det i alla fall bättre!

21 - Ett annat ögonblick

Ett annat ögonblick som jag aldrig kommer att glömma är den gången som jag red uttagning till juniorhoppgruppen på Umeåryttarförening. Som jag kanske nämnt i något tidigare inlägg så var och är jag väldigt intresserad av hästar och för vad som nu mera är ganska många år sedan spenderade jag all min lediga tid i stallet.

Jag var runt 15-16 år och hade ridit på ridskola i ca 1,5 år. Jag började rida ganska sent då mamma tyckte att det var lite dyrt och jag kände mig ändå ganska nöjd med att bara sköta om hästarna och hänga i stallet. Men jag hade innerst inne en förhoppning om att en gång få rida med i junior hoppgruppen!

Jag hade tur och sommaren efter att jag hade hyrt häst, en häst från ridskolan som hette Xanadou så var det uttagning till hoppgruppen. Man skulle rida lägst i en grupp 4 och min grupp hade precis blivit en grupp 4. Så jag skrev upp mig och tänkte att antingen så går det eller så går det inte!

Xanadou "Xanna", hästen jag hyrde från ridskolan, i bakgrunden ser man även ridskoleponnyn Rasmus



Dagen för uttagningen var jag lugnare än vad jag hade förväntat mig. Vi var ganska många som skulle provrida och många av mina kompisar var också där. Själva uppridningen var ganska så simpel. Vi började med att rida en häst, jag red en häst som hette Zandro. Vi fick rida fram och sedan hoppade vi på några små hinder.

Efter det bytte vi häst och jag fick rida på en häst som hette Urax och så gjorde vi om samma sak igen. När rid momentet var över så ställde vi upp oss på medellinjen och inväntade svar från tränaren som höll i uttagningen. Jag var sjukt nervös och kunde knappt stå upp.

Sen så började hon räkna upp namnen på dom som kommit med i gruppen och ett efter ett hörde jag namnen på mina kompisar och jag började tvivla på att jag skulle komma med. Men så hörde jag plötsligt mitt namn ropas upp och då kände jag hur tårarna började rinna ner för kinderna. Jag kunde knappt tro mina öron, att jag som bara ridit i 1,5 år hade kommit med i hoppgruppen!

Jag och ridskolehästen Atlas på våran första hemmatävling



Efter det började några av mina bästa år. Jag fick rida fina hästar, tävla och träna och utvecklas otroligt mycket. Även om jag inte hänger i stallet längre så har jag kvar passionen för hästar och jag vet att utan stallet och hästarna skulle jag inte vara här idag.

Fördomar och okunskap

I lördags tittade jag och C på en film på kanal 10, filmen hette The Hamburg Cell en film som handlar om terror attacken i USA den 11/9 2001. Det är en fiktiv film som handlar om muslimerna som utförde attackerna.

När jag såg den här filmen så slog det mig (dock inte för första gången) hur mycket fördomar man egentligen har, omedvetet. Hur lätt man dömmer folk på grund av deras utseende och på grund av någons religion. Det är min personliga uppfattning att islam och muslimer har fått otroligt dålig publicitet efter de terror attacker som har utförts av muslimer. Ovan på detta finns också de muslimer som utför hedersmord och kvinnoförtryck.

Detta är ofta vad folk förknippar muslimer och islamd med. Något som jag tycker är fruktansvärt orättvist. Vi kämpar för att HBTQ personer ska ha samma rättigheter som heterosexuella, att HBTQ personer inte ska dömmas på grund av sitt utseende. Att man ska kunna gå ner för gatan utan att någon kastar glåpord. Men kämpar vi lika mycket för att muslimer ska kunna gå ner för gatan utan att dom blir stirrade på för att dom inte klär sig som vi? Att dom blir utpekade som terrorister och kvinnorförtryckare?

Inom alla religioner finns det extremister men det rättfärdigar inte att man dömmer ut alla människor efter extremisterna. Islam är i grund och botten en fredlig och vänlig religion. Alla är inte terrorister och kvinnorförtryckare. Det är som att säga att alla kristna människor tror att man kommer till helvetet för att man är homosexuell.

Trots att de flesta av oss förmodligen och förhoppningsvis har någon sorts insikt i den muslimska kulturen så dömer vi ändå folk. Jag gör det och Du gör säkerligen det också utan att du tänker på det. Hur många av oss känner oss inte en aning oroliga när man sitter på ett flyg med 2-3 muslimska män som samtalar på arabiska. Hur många av oss undrar inte i tysthet om dom har planer på att kapa planet?

Jag anser helhjärtat att alla människor har lika värde och att ingen ska dömas utifrån sitt utseende, religion eller sexualitet. Men trots detta så händer det att man tittar en extra gång och att man undrar om dom kanske är terrorister. Det gör mig arg att de som är terrorister har dragit ner en hel religion i skiten.

Hur rättvist är det att man ofta anser att muslimer är extremister och att de är kvinnorförtryckare enbart för att en mindre grupp har visat sig vara terrorister. Vi tror väl inte att alla tyskar är nazister? Beror detta helt enkelt på okunskap, ovilja eller rädsla?

Jag vet i alla fall att jag kommer att tänka efter en extra gång jag sitter på ett flyg tillsammans med någon som kan se ut som en terrorist. Chansen är ju trots allt att dom bara är helt vanliga människor på väg till familjen, på väg till semester eller arbete, precis som jag.

Filmrecension av Imagine Me & You

Det var ett tag sedan jag skrev en filmrecension och det beror helt enkelt på att vi inte har sett speciellt mycket film på sista tiden. Det har varit julledighet och vi har gjort massor av andra saker. Men nu så kommer det i alla fall en recension av filmen Imagine Me & You

 

Handling

 

Rachel och Heck som länge varit vänner och älskare gifter sig äntligen. Det är ett vitt sagobröllop och Rachel kunde inte vara lyckligare. Under bröllopet blir Rachel god vän med floristen Luce och tänker genast para ihop henne med Hecks goda vän Cooper. Så hon bjuder in Luce och Cooper på middag, men allt går inte enligt planerna då det visare sig att Luce är lesbisk och inte alls intresserad av Cooper.

 

Luce och Rachel forstätter dock vara goda vänner, men Rachel börjar känna att någonting förändras och hon inser plötsligt att hon har känslor för Luce. Känslor som hon absolut inte för vidareutveckla, hon är ju trots allt gift med Heck. Men Rachel inser snart att hon har ett val att göra, ska hon stanna med Heck hennes nyblivna make som hon känt sedan länge och som är mycket omtyckt av hennes familj. Eller ska hon ta en chans på Luce som vänt hennes liv upp och ned?

 

Det här var verkligen en supersöt flat-film. Den var rolig och tar på ett bra sätt upp svårigheterna med att inse att man är kär i någon av samma kön. Det är en må bra film som passar alla, den är jätte gullig och man rycks med i handligen och helst vill man veta hela historien på en gång.

 

Filmen får:


Flyttbidrag inom EU/EES

Trots att det är måndag idag känner jag mig otroligt positiv och glad. Normalt brukar jag vara trött och omotiverad på måndagar. För ett par dagar sedan såg jag på Arbetsförmedlingens hemsida att ma n nu kan få flyttbidrag inom EU/EES! Det passar oss superbra, det är som att det är ett tecken på att det kommer att gå bra att flytta.

"Från 1 februari 2011 kan du som är arbetssökande få flyttbidrag till jobb inom hela EU/EES-området."

Nu är det ju inte säkert att man får något, men det finns ju en möjlighet i alla fall. Även om man kanske inte får så mycket pengar så hjälper ju varje liten slant. Det innebär ju att man behöver använda mindre av sina egna pengar, vilket inte är så dumt! Måste bara försöka få ett jobb så att man faktiskt kan få bidraget, men det ska nog lösa sig!

20 - Den här månaden

Den här månaden har ju i stort sett precis börjat så jag har inte hunnit göra så hemskt mycket! Jag har dock hunnit med att vara på anställningsintervju på Thoren Gruppen, det var ganska så värdelöst! Fick ingen bra känsla för jobbat eller personalen där, men nu är jag en erfarenhet rikare! Jag har redan hunnit med att söka 5 andra jobb och halva måndagen har inte ens passerat!

Vi har varit och sett på Harry Potter, första bion på evigheter! Eller ja sist vi var på bio så såg vi ju Paranormal Activity, men innan det var det väldigt länge sedan! Vi har också hunnit med att äta lunch på Eastern Palace. Vi har gjort två stycken snögubbar, eller ja en snögubbe och en snögumma. Vi fick nämligen massor av blötsnö igår!

Idag har jag varit på jobbcoach möte och ytterligare 1 möte är inplanerat innan månadens slut. Det är också två stycken workshops som ska hinnas med innan slutet av månaden. Dessutom så fyller hunden två år den 23 januari, fattar inte riktigt vars tiden tog vägen, nyss var hon bara en liten valp!

Den här månaden har jag också hunnit med att vara till läkaren och kastat bort 200 kronor då jag inte fick någon hjälp. Vi har spelat skipbo och uno tills vi inte orkar hålla i korten och vi har kört bil i snöstorm för att hämta upp några vänner på tågstationen.

Det finns inte direkt något inplanerat för resten av den här månaden, men saker och ting har en viss tendens till att dyka upp när man minst anar det!

Första för i år!

Igår var vi som sagt på bio och såg Harry Potter. Den var sjukt bra, men det är ju böckerna också. Längtar verkligen tills den sista delen av filmen kommer ut på bio. Måste väl erkänna att jag är lite av en Harry Potter nörd, har läst alla böckerna och så klart sett alla filmerna, har dessutom alla filmer på dvd!

Idag tog vi en välbehövlig sovmorgon, sov ända till klockan var 11.30. Sen väcktes vi av ett sms från B som undrade om vi ville följa med på Rusta och Ica Maxi. Då vi behövde handla lite så kändes det dumt att inte följa med, så vi gjorde oss klara och sen åkte vi och handlade lite.

Sen när vi kom hem tog vi oss i kragen och städade bort julen. Tycker alltid att det känns så stökigt när julen är framme, även om jag så klart gillar det. Men på något sett så känns det mest bara stökigt efter nyår. Det är som ingen vits med att ha julstämning i början av januari, då är det ju jättelänge kvar tills det är jul!

Men nu känns det som att det är mer ordning och reda här hemma. Vi har också satt upp vår nya väggdekor som vi fick i julklapp. Det är en väggdekor där det står "Tycker om dig". Den hänger nu i vardagsrummet och det ser superfint ut. Vi passade också på att byta gardiner i sovrummet, så nu hänger det lila gardiner där som matchar kuddarna och tavlorna!

Nu ska vi snart se på film och chilla i soffan. Imorgon hade jag tänkt att vi skulle försöka titta på lite olika flyttfirmor och skicka anbudsbegäran för att se hur mycket det kommer att kosta oss att flytta! Hoppas ni har en trevlig helg!

19 - Detta ångrar jag

Fortsätter med ytterliga ett inlägg till utmaningen så att jag hinner i kapp!

Det finns mycket som jag ångrar, jag antar att det flesta av oss har gjort saker som vi ångrar. Det är faktiskt ganska så svårt att välja vad jag ska skriva om. Då jag först läste den här rubriken så tänkte jag omedelbart på att jag ångrar att jag hoppade av gymnasiet då jag var 16.

Men om jag inte hade gjort det så hade jag inte träffat C så då vore det ju dumt att känna ånger över det! Jag tror att de flesta saker jag ångrar är saker som på ett eller annat sätt hör i hop med att jag träffade C, så hur kan jag ångra dom då?

Så därför har jag kommit fram till att jag ångrar att jag när jag var 16 år inte pratade mer med mamma. Berättade hur jag kände det och talade om vad som pågick. Jag önskar att jag hade kunnat prata mer med henne om mina känslor. Kanske om jag hade kunnat göra det så hade jag sluppit ha det så jobbigt under så många år.

18 - Min favoritfödelsedag

Jag kan faktiskt inte komma ihåg någon födelsedag som har stått ut i mängden. Ingen som jag verkligen kommer ihåg. Känns lite sådär små skumt att inte ha något favoritfödelsedag, fast det kanske man inte brukar ha? Jag tror att anledningen till att jag inte har någon favoritfödelsedag är för att i stort sett alla mina födelsedagar sett likadana ut!

Så jag antar att jag fortfarande väntar på min favoritfödelsedag!

Irriterande!

Nu är vi hemma från bion, den var hur bra som helst! Längtar tills den sista delen kommer ut! Internet är fortfarande konstigt här hemma, så det blir dessvärre inga längre uppdateringar. C pratar just nu med sin mamma i telefon och efter det ska vi sätta oss ner och spela lite kort! Hoppas ni har en bra kväll!

Inte vara med

Internet vill inte vara med här hemma så det är lite svårt att uppdatera bloggen! Idag har jag varit hos farmor och hälsat på. Har även hunnit med att hämta upp några vänner som om med det mer än något försenade tåget!

Nu håller vi på att göra oss i ordning, vi ska nämligen åka ner på stan och gå på bio. Så klart ska vi se Harry Potter! Försöker återkomma senare med både utmaningen och fler inlägg!

Ingen utmaning

Idag kommer det inget inlägg till utmaningen. Hittar ingen lust eller ork till att skriva ihop något så ni får helt enkelt vänta tills imorgon!

Jag och C har haft en riktigt lugn dag. Vi började med sovmorgon sen har vi spelat skipbo och uno. C blev lite småsur över att jag vann, haha. Hon tyckte att det var hennes tur att få vinna! Nu har vi precis ätit middag, idag blev det hemmagjorda hamburgare. Dom smakde dock lite konstigt, tror att ströbrödet var lite för gammalt!

Nu ska vi sätta oss och se på Jane Austens - Emma. Imorgon ska jag och hälsa på farmor och imorgon kväll ska jag och C gå på bio med mamma och hela högen och se Harry Potter!

17 - Mitt favorit minne

Mitt favoritminne, det är ganska så svårt, det finns många bra att välja mellan! Men ett av mina favorit minnen är från första gången då C var här. Det var mitt i veckan och vi hade åkt till stugan i Åmsele. Jag kommer ihåg att C var helt fascinerad av hur mycket snö det var, kan ju tillägga att det var i slutet av april och det faktiskt inte var speciellt mycket snö alls!



På vägen till stugan lyssnade vi på Calaisa i bilen och sjöng glatt med. Sen när vi kom dit så visade jag henne runt i stugan. Det var ganska så kallt då värmen inte var på och då vi bara skulle stanna över dagen så slog vi inte på någon värme utan istället så la vi oss på soffan och kramades en stund.

(Klicka på dom små bilderna så blir dom större)


Sen tog vi en promenad längs med älven! Det är inte något man kan göra normalt, men älven var riktigt låg och hade lämnat en fin strandkant som vi promenerade längs. Sedan visade jag henne vars vi hade stugan tidigare och efter det så åkte vi ut till Mårdseleforsen där vi gick broarna runt och stannade vid en av stugorna och gjorde upp en eld där vi satt och myste och njöt av varandras sällskap och den vackra naturen innan det var dags att fara hem igen.

Grupp intervju

Igår gick jag och la mig med huvudvärk och dessvärre vaknade jag också med huvudvärk, inte roligt. Speciellt inte då jag var tvungen att kliva upp tidigt och åka på intervju! Kändes mindre kul då det känns som det någon använder en slagborr inne i skallen, men vad gör man?

Intervjun var på Thoren Business School som telefonintervjuare. Det var en lite annorlunda intervju då det var en gruppintervju. Har aldrig varit på en sådan tidigare och jag hoppas i ärlighetens namn att jag slipper åka på en till. Det var konstigt med drygt 20 andra personer där och det ställdes inte speciellt mycket frågor.

Jag sa dessutom inte speciellt mycket så jag har en känsla av att det inte gick så bra. Men det är alltid kul att få komma vidare på intervju och att få erfarenhet är ju bra. Oftast finns det något man kan ta med sig till nästa intervju.

Nu sitter jag och väntar på att tvätten ska bli klar, sen ska vi äta lunch och efter det tror jag att jag ska lägga mig ner och vila lite för att se om huvudvärken vill släppa.

Bildbomb!

Tänkte bjuda på lite diverse bilder som är tagna runt jul! Dessvärre har jag inga bilder alls från nyår. Vi hade med oss kameran men vi tog aldrig några bilder. Inte var det någon annan som tog några bilder heller, men det kanske är lika bra det?


Middagsbordet på Julafton


Middagsbordet på Juldagen då vi firade Engelsk jul


Ugnsrostade potatisar, morötter och palsternackor. "stuffing" och bacon inlindad kyckling

Till efterrätt blev det "Trifle"



(Klicka på dom små bilderna så blir dom större!)

16 - Min första kyss

Nu är det så här att jag i ärlighetens namn inte kommer ihåg min första kyss. Så jag antar att det förmodligen inte var så minnestvärt, haha! Skulle dessutom tro att jag inte var helt nykter då det hände vilket kanske är en bidragande orskak till att jag inte minns det. Tänkte istället berätta om min första kyss med C.

Det var första gången vi sågs och jag hade precis hämtat henne på flygplatsen. På grund av strul med flyget så var hon nästan tolv timmar försenad och det var mitt i natten då jag hämtade henne. När vi kom hem till mig så släpade vi in bagaget i mitt rum. Mycker mer än så hann vi inte göra innan C tog tag i mig och drog mig närmare henne och sedan kysste hon mig.

Jag var inte alls beredd och det hela kom som en stor överraskning. Trots det var det den första bästa kyssen någonsin. C har efterår förklarat att hon helt enkelt inte kunde vänta längre, att hon hade drömt om att få kyssa mig så länge att hon bara var tvungen att göra det.


Svar på kommentar

Nina om 15 - Mina drömmar:
Hej!
Gillar din blogg. Hög mysfaktor. Läste inlägget "ett ögonblick" om när ni såg varandra första gången, men hur träffades ni? På nätet?



Kul att du gillar min blogg!
Jo, vi träffades på nätet eller ja egentligen så träffades vi på ett online spel som heter Puzzle Pirates.
Kanske inte det vanligaste spelet eller sättet att träffa någon på, haha. Vi började som vänner där och sedan utvecklades det till något mer och då bestämde vi att det var dags att träffas för att se om det verkligen fanns något mellan oss eller om det bara verkade vara så. I år är det 4 år sedan vi träffades för första gången, så det fanns definitivt något mellan oss.

15 - Mina drömmar

Jag drömmer om att köpa ett hus med C där vi kan slå oss ner och skaffa barn. Helst ska det vara ett hus som ligger i utkanten av stan så att det finns fina ställen där man kan gå på promenad med hunden/hundarna. Jag drömmer om att gifta mig med C och åka på bröllopsresa till Seychellerna, att få ett någorlunda välbetalt jobb där jag trivs.

Sedan drömmer jag också om att en dag kunna ha en egen häst. Helst skulle jag vilja ha stall på gården med en liten ridbana så att man slipper åka långa vägar för att ta hand om den. Jag drömmer så klart också om att jag och C ska få vara lyckliga tillsammans och att vi ska få bli gamla tillsammans och få barn och barnbarn.


Bortkastade pengar!

I morse klev vi upp tidigt här hemma, redan klockan sju var jag uppe. Hör inte direkt till vanligheterna, men jag skulle ju på vårdcentralen och dom öppnar klockan 08.00 och man vill ju vara där i god tid så att man inte behöver vänta så länge!

Så därför var vi uppe tidigt idag. Hunden var något förvirrad när hon fick gå ut klockan tio över sju, ännu mer förvirrad då hon fick frukost så tidigt, men jag tror inte att hon brydde sig speciellt mycket. Åkte i alla fall iväg på vårdcentralen och var där klockan fem i åtta. Där mötte vi dessutom till min stora förvåning mamma! Hon var där för att hon hade problem med astman.

Fick i alla fall ett tidigt könummer och sen var det bara att sitta ner och vänta. För övrigt så kostade det 200 kronor! Dom har höjt priserna från och med den 1/1, så sjukt dyrt att gå på vårdcentralen, men det är ju bara att betala och se glad ut. Hur som helst fick jag komma in till läkaren ganska så snabbt och hon konstaterade att jag inte hade öroninflammation men att mina trumhinnor såg lite "bleka ut" vad sjutton det nu betyder.

Så det var bortkastade pengar då jag inte fick någon hjälp alls! Kändes surt när man väl släpat sig till vårdcentralen, men vad gör man? Efter läkar besöket åkte vi ut till veterinären som skrev in resultatet av blodprovet i hundens pass, skönt att vi äntligt tagit tag i det! Nu är i alla fall hunden redo att flytta till Storbritannien, nu är det bara vi som ska bli redo också.

Kom hem igen strax före 10, så då åt vi frukost och sedan somnade vi i soffan medan vi såg på Harry Potter och halvblods prinsen. Vaknades sedan upp lagomt i tid för att åka ner på stan och äta lunch på Eastern Palace. Efter lunchen strosade vi runt på stan. Gick bland annat på Guldsmedjan där dom lagade mitt guldarmband graits! Inte illa när man får saker graits.

Köpte en t-shirt på Lindex för endast 50 kronor och sen gjorde C ett batteri byte på sin klocka på Ur & Penn. Vi passade också på att åka en sväng på Expo där vi köpte en söt liten skål som passar till våra glöggmuggar och sen blev det ett paket kronljus.

Nu är vi hemma och har precis sett en film. Strax är det dags för hunden att gå på en promenad och vi ska försöka lista ut vad vi ska se på tv ikväll. Som vanligt finns det ingenting bra att se, så förmodligen blir det att se en film på datorn. Vad ska ni göra ikväll?

Ont i öronen

Känner att det blir lite taskig uppdatering. Men som jag sagt i tidigare inlägg har jag ont i öronen och orkar inte riktigt göra så mycket. I morgon blir det i alla fall att fara till vårdcentralen och kolla vad det är som är fel. Känns drygt att förkylningen satt sig i öronen, vill bara vara frisk nu så att vi kan göra roligare saker än att bara vara hemma.

Återkommer med fler uppdateringar då jag känner mig piggare!

14 - I mitt huvud idag

Idag är det ganska så tomt i huvudet. Försöker lista ut vad det kan vara för fel på öronen, skulle väl gissa på att det är någon sorts öroninflammation. Annars så tänker jag mest på hur mycket jag ser fram emot det här året och hur lyckligt lottad jag egentligen är. Jag känner bara en massa kärlek och värme och är fruktansvärt kramsjuk.

Jag tänker på hur roligt och spännande det ska bli att flytta till Storbritannien och på hur mycket jag längtar till att få "starta om" börja på ett nytt ställe och uppleva nya saker. I vanliga fall pågår det kanske lite mer saker i huvudet, men då det är lock för båda öronen och det känns som att huvudet är fullt med bomull är det lite tystare än vanligt!

13 - Den här veckan

Den här veckan har varit ganska så lugn då jag har varit superfökyld och mest har legat i soffan och vilat. C har varit ledig och om jag hade varit frisk hade vi säkert gjort lite mer saker.

Vi har i alla fall handlat lite småsaker på mellandagsrean, sen har vi sett på dom första 10 avsnitten i säsong 2 av Glee! Vi har faktiskt mest bara passat på att umgås och mysa och C har tagit hand om mig. Ibland är det skönt att bli ompysslad!

Nyårsafton spenderade vi med familjen hos mammas pojkvän. Vi blev bjudna på godmat och vi hade med oss en en del öl. Sen spelade vi spel, vi spelade bland annat "Upp till bevis", "Galen Panna" och "Trivial Pursuit". Galen Panna är nog mitt favorit spel, tycker att det är jättekul, speciellt då man har druckit en öl eller två! Dessutom är det ett bra spel att spela då C kan vara med utan större problem.

Nyårsdagen vaknade vi ganska så sent och började med frukost i köket med alla andra. Sen blev jag supertrött och ena örat började värka, så då gick vi och stängde in oss i vårat sovrum där vi såg en film på datorn, eller jag sov och C såg på film. Sedan spelade vi en omgång Skipbo med lillasyster och sen blev vi även bjuden på mat!

Efter maten spelade vi "TP" men det gick inget vidare. Sen förkylningen har det slagit lock för öronen och på nyårsdagen så började ena örat göra ont som sjutton så det var lite svårt att koncentrera sig. Så till sist fick vi tacka för oss och köra hem. Kvällen spenderades sedan i soffan där vi såg på Harry Potter och Fången från Azkaban.

Idag har örat gjort ännu ondare men jag försökte strunta i det och vi åkte ut en sväng. Vi åkte bland annat iväg på Djurmagazinet för att titta på lite hundgrejor, sen åkte vi till ÖB där det blev några små köp. Efter det åkte vi till Expo på Teg men där var det stängt!

Så i åkte hem där jag la mig i soffan och försökte vila lite då örat gjorde jätteont. Sen dess har vi spelat några omgångar Skipbo och nu har C gått ut med hunden. Ikväll ska vi se på Harry Potter och Den flammande bägaren. Ska försöka få en tidig kväll också då jag ska till vårdcentralen i morgon bitti!

RSS 2.0