Fortfarande så är det osäkert

Med störta sannorlikhet så är det ungefär 5,5 vecka kvar tills vi flyttar. Vi har siktat på den 26 juli, något senare än vad vi först hade tänkt. Men ibland går det helt enkelt inte riktigt som man vill. Det enda vi fortfarande väntar på är en bekräftesle från företaget som ska skicka hunden. Dom är allt annat än snabba och eftersom vi inte kan boka våra egna flygbiljetter innan hunden är bokad så känns det så där lagomt stressande!

Hur som helst så har vi försökt njuta av varandra och av solen när den har varit framme. I veckan har vi hunnit med att vara och fika med hela familjen på Café Göteborg för att fira lillasysters skolavslutning. Dom har underbart gott fika på Café Göteborg och dom presenterar allt jättefint. Helt klart mitt favoritställe att fika på, ska försöka ta mig dit några fler gånger innan vi flyttar.

På lördag ska vi till mamma och fira att lillebrors flickvän har tagit studenten. Så igår var vi och shoppade en studentpresent. Det finns så mycket fint som jag själv vill ha, men nu när man ska flytta och inte ta med sig några saker så är det ju som bortkastade pengar.


Idag har jag hunnit med en härlig morgonpromenad med hunden och nu sitter jag och stör mig på gubben som är ute med grästrimmern. Det lever verkligen om och är fruktansvärt irriterande. Det är ungefär som när dom klipper gräsmattan här, 3 timmar tar det typ seriöst och det är verkligen ingen stor gräsmatta! Ibland känns det som att man skulle göra det bättre själv, men vad vet man egentligen?

Vilken sommarvärme!

Oj vad varmt och skönt vi har det här, det är ju helt otroligt! Man kan knappt förstå att det kan vara så här varmt redan i juni. Igår kväll vid 19-tiden hade vi 35 grader varmt i solen, helt galet. Tror inte ens att vi kom upp i sådana temperaturer i fjol. Men jag är inte den som klagar, i alla fall inte allt för mycket!

Igår så åkte vi ut med några kompisar till Kont, Simphamn, för att sola och bada lite. Det var verkligen superhärligt och det blev så klart årets första dopp och det i havet! Det var inte alls så fasligt kallt som jag hade trott att det skulle vara, utan det var riktigt skönt.

Lite bilder från Kont


Vi hade med oss hunden som tyckte att det var superkul att få bada och leka runt och hon tog det inte lugnt en enda minut under dom timmarna vi var där. Själv så latade man sig i solen och bara tog det lugnt, vi grillade också korv och bara njöt av den svalkande brisen som fanns där ute.

Även idag har det varit galet varmt, dessvärre tog det ett par timmar innan vi tog oss ner på stranden. Först att göra imorse var att ringa till trustforwarding för att höra hur mycket det skulle kosta att skicka hunden med dom. Sedan fylla i en massa papper till arbetsförmedlingen och sedan ner på stan för att lämna in dom. Sen återigen ringa till trustforwarding för att försöka boka transport, men det gick visst inte utan blev tvungen att maila istället.

Först när vi gjort bort alla jobbiga måsten fick vi kila ner till sjön och ta ett välbehövligt dopp. Det var något varmare i sjön än vad det var i havet igår. Betydligt varmare var det dock på stranden, känner att jag har bränt mig lite på armarna. Men det är väl nästan sånt som hör sommaren till.


Ikväll blir det en lugn kväll, ska åka och hämta lillebrors bil som vi ska låna och sen blir det nog att slappa framför teven. Imorgon åker vi till Övik för att hälsa på pappa och hans sambo, ska bli mycket trevligt. Hoppas att ni läsare har en superhärlig och solig helg

Mycket som har hänt

Känner att det var länge sedan det blev någon uppdatering, men det har helt enkelt inte funnits tid över. Vi har haft mycket att göra och det är mycket som ska planeras inför flytten då den närmar sig med stormsteg! Om allt går enligt planerna så är det drygt 5 veckor kvar tills vi flyttar.

Vi har i alla fall hunnit med att måla staket hos morfar i två dagar. Kan lova att det kändes i kroppen efteråt! Dessutom var det riktigt drygt att måla med en färg som var så ljus att man knappt såg någon skillnad vars man hade målat och inte. Vi var riktigt effektiva och var färdiga på två dagar, vi fick dessutom en liten slant så det var inte så tokigt!

Vi har också varit på bio och sett Pirates of the Caribbean 4, den var väl helt okej. Inte alls lika bra som dom andra och jag tyckte att det var lite väl mycket cirkuskonster och inte tillräckligt mycket pirateri eller vad man nu ska säga. Den var dock helt klart sevärd.

Förra veckan hann jag även med att gå ut och ta några öl med en kompis. Var supertrevligt och det var kul att sitta och surra ett tag. Tycker det är så härligt på sommaren när man får sitta ute och dricka öl, det är precis så det ska vara.

I helgen har vi varit på 100-års kalas i Övik. Det var pappa och hans sambo som hade gemensamt 50-års kalas. Så därför blev det ett så kallat 100-års kalas. Jag hade gjort ett fint collage till pappa med en massa gamla bilder på han, verkade vara uppskattat. Det bjöds på en massa gott fika och vi var väldigt mätta och belåtna när vi åkte hem.

Idag har vi hunnit med en cykeltur med hunden och nu återstår det att se vad resten av dagen bjuder på. Ett som är säkert är att vi i alla fall ska ta oss ut och njuta lite av solen medans den är här.

RSS 2.0