Vilket vår väder!

Gud vilket underbart väder vi har, man får verkligen vår känslor. Extra skönt är det ju med varmt väder efter att det har varit så fruktansvärt kallt!

Hela helgen har det varit bra väder och vi har försökt vara ute en hel del. I lördags strosade vi runt nere på stan. Köpte några örhängen och ett armband billigt men annars blev det inga större inköp. När vi liks var ute passade vi dock på att åka på Ica Maxi och handla det som inte fanns sist vi var där.

I söndags blev det sovmorgon, sedan pannkakor till frukost och efter det tog vi en långpromenad med hunden. Trots att det var isigt och jävligt hade vi en härlig promenad och det var skönt att vara ute i friska luften.

Vi har också hunnit med att kika på Janes Austens - Emma, riktigt bra var den. Vi har också sett på en film med lesbiskt tema, April's Shower. Den verkade lovande i början och det var i grund och botten en bra story, men sedan spårade det ur.

Idag sitter vi mest och väntar på besked. Jag håller tummarna så att fingrarna nästan är blåa, så jag hoppas att det hjälper!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0