Filmrecension av April's Shower

Här kommer en recension av filmen April's Shower

 

Handling


Filmens huvudperson är Alex, en kvinna i sina bästa år som stressar och planerar sin väns möhippa. Hon stressar runt i köket och stannar uppe hela natten för att laga mat och se till att allting är perfekt inför Aprils möhippa. En efter en börjar gästerna anlända och historien tar fart.

När April väl anländer har de övriga gästerna redan hunnit med att konsumera stora mängder alkohol och när de sätter sig ner för att umgås kommer den ena hemligeheten efter den andra ut och tillsist återstår bara ett stort kaos. Nu är det upp till Alex och April att försöka reda ut sina känslor och ta reda på vad dom vill.

 

Filmen var helt okej och storyn hade potential att vara riktigt bra. Lite seg startad film och det tog en stund innan man hade klart för sig vad handlingen riktigt var. Överraskningsmomentet var bra men sedan tappar storyn trovärdighet och det blir förvirrande och långtråkigt.

Istället för att fokusera på huvud storyn så fokuseras allt mer på sidostoryn och filmen tappar fokus. Trots detta så är det en ganska så rolig film och i grund och botten en riktigt bra story.

Filmen får:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0