Vilken sommarvärme!

Oj vad varmt och skönt vi har det här, det är ju helt otroligt! Man kan knappt förstå att det kan vara så här varmt redan i juni. Igår kväll vid 19-tiden hade vi 35 grader varmt i solen, helt galet. Tror inte ens att vi kom upp i sådana temperaturer i fjol. Men jag är inte den som klagar, i alla fall inte allt för mycket!

Igår så åkte vi ut med några kompisar till Kont, Simphamn, för att sola och bada lite. Det var verkligen superhärligt och det blev så klart årets första dopp och det i havet! Det var inte alls så fasligt kallt som jag hade trott att det skulle vara, utan det var riktigt skönt.

Lite bilder från Kont


Vi hade med oss hunden som tyckte att det var superkul att få bada och leka runt och hon tog det inte lugnt en enda minut under dom timmarna vi var där. Själv så latade man sig i solen och bara tog det lugnt, vi grillade också korv och bara njöt av den svalkande brisen som fanns där ute.

Även idag har det varit galet varmt, dessvärre tog det ett par timmar innan vi tog oss ner på stranden. Först att göra imorse var att ringa till trustforwarding för att höra hur mycket det skulle kosta att skicka hunden med dom. Sedan fylla i en massa papper till arbetsförmedlingen och sedan ner på stan för att lämna in dom. Sen återigen ringa till trustforwarding för att försöka boka transport, men det gick visst inte utan blev tvungen att maila istället.

Först när vi gjort bort alla jobbiga måsten fick vi kila ner till sjön och ta ett välbehövligt dopp. Det var något varmare i sjön än vad det var i havet igår. Betydligt varmare var det dock på stranden, känner att jag har bränt mig lite på armarna. Men det är väl nästan sånt som hör sommaren till.


Ikväll blir det en lugn kväll, ska åka och hämta lillebrors bil som vi ska låna och sen blir det nog att slappa framför teven. Imorgon åker vi till Övik för att hälsa på pappa och hans sambo, ska bli mycket trevligt. Hoppas att ni läsare har en superhärlig och solig helg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0