Mycket som har hänt

Känner att det var länge sedan det blev någon uppdatering, men det har helt enkelt inte funnits tid över. Vi har haft mycket att göra och det är mycket som ska planeras inför flytten då den närmar sig med stormsteg! Om allt går enligt planerna så är det drygt 5 veckor kvar tills vi flyttar.

Vi har i alla fall hunnit med att måla staket hos morfar i två dagar. Kan lova att det kändes i kroppen efteråt! Dessutom var det riktigt drygt att måla med en färg som var så ljus att man knappt såg någon skillnad vars man hade målat och inte. Vi var riktigt effektiva och var färdiga på två dagar, vi fick dessutom en liten slant så det var inte så tokigt!

Vi har också varit på bio och sett Pirates of the Caribbean 4, den var väl helt okej. Inte alls lika bra som dom andra och jag tyckte att det var lite väl mycket cirkuskonster och inte tillräckligt mycket pirateri eller vad man nu ska säga. Den var dock helt klart sevärd.

Förra veckan hann jag även med att gå ut och ta några öl med en kompis. Var supertrevligt och det var kul att sitta och surra ett tag. Tycker det är så härligt på sommaren när man får sitta ute och dricka öl, det är precis så det ska vara.

I helgen har vi varit på 100-års kalas i Övik. Det var pappa och hans sambo som hade gemensamt 50-års kalas. Så därför blev det ett så kallat 100-års kalas. Jag hade gjort ett fint collage till pappa med en massa gamla bilder på han, verkade vara uppskattat. Det bjöds på en massa gott fika och vi var väldigt mätta och belåtna när vi åkte hem.

Idag har vi hunnit med en cykeltur med hunden och nu återstår det att se vad resten av dagen bjuder på. Ett som är säkert är att vi i alla fall ska ta oss ut och njuta lite av solen medans den är här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0