Så sjukt mycket att göra

Det är helt sjukt att försöka packa hela ens liv i ett fåtal lådor och vakuumpåsar. Vi har förmodligen slängt/gett bort/sålt mer än vad vi ska ta med oss. Jag vet inte hur många gånger vi har sorterat ut vad vi ska ta med oss och vad vi ska lämna för att bara fem minuter senare gå igenom högen som vi ska ha med oss för att se vad mer vi kan lämna för att det inte rymms!

Det finns så mycket vi skulle ta med oss om vi hade obegränsat utrymme, men dessvärre har vi inte det och då måste man sålla ut. Låter betydligt mycket lättare än vad det faktiskt är. Dessutom så lever i en väldigt minimalistisk lägenhet just nu.

I lördags var vi nämligen på återvinningen och lämnade av två soffor, två datorstolar, en säng samt en teve. Innan de så har lillebror varit här och hämtat en tvbänk/vitrinskåp, köksbord med 4 stolar, vardagsrumsbordet + en stor byrå. Så just nu finns det inte mycket här hemma.

Det enda som vi egentligen har kvar är en teve med tvbänk, en köksstol, en gammal datastol, två små fyrkantiga ikea bord, en grå fotölj/stol och vår säng med tillhörande sängbord. Med så lite möbler är det lite små knepigt att äta middag och se på tv...om man nu inte vill göra det i sängen!

Våra ryggar har pajjat totalt och det känns som att axlarna sitter så högt upp att vi inte har någon nacke längre. Var enda minut så tänker man på nåt som måste packas och hur allt så rymmas i pallarna som vi ska skicka. Det här med att flytta utomlands är verligen ingen barnlek!

Även om det har varit mycket stress och mycket packning har vi även hunnit med en hel del trevliga saker. Förra helgen var vi i Djäkneboda med mamma och hennes karl där vi drack en massa alkohol och hade det trevligt. Sedan hann vi även med en tripp till Bergsbyn där vi åt världens största mjukglass!

Igår firade vi C's födelsedag hemma hos morfar där vi först fikade och sedan åt middag. En hel dag spenderad med familjen i solen. Helt underbart var det. Idag har vi dessutom spenderat dagen med lillasyster, pappa och hans sambo. Vi började med att fika med farmor och farfar hos farfar på älderboendet, sen avslutade vi dagen med att äta middag på Great Eastern.

Vi har också hunnit med att spendera 4 dagar uppe i stugan i Åmsele. Där vi har badat i Vindelälven och promenerat runt Mårdseleforsarna.

På torsdag kommer Schenker och hämtar våra två pallar och då ska vi även hinna med att tömma resten av lägenheten och städa lite. På torsdag kväll flyttar vi hem till mamma på Teg och på fredag hoppas vi att lägenheten ska kunna besiktas. Efter det så blir det ett par dagar då vi ska umgås med familj och vänner för att sedan sent på måndag natt bege oss mot Arlanda.

På tisdag den 26:e klockan 16.30 går flyget till Manchester. Så vi hoppas att allt ska flyta på bra fram till dess. Nu blir det att koppla av lite och se på Mike & Molly.

Kommentarer
Postat av: Flatshoppen

Hej, flatshoppen.com är ett relativt nystartat företag vars affärsidé går ut på att sälja produkter till tjejer som gillar tjejer. Vi har ett stort sortiment av prylar som består av Flatfilmer och TV-serier (bl.a. nya flatserien Lip service för endast 199kr!), regnbågsflaggor, Smycken med kvinnotecken, handdukar, Posters, m.m. så gå in på vår sida nu och kom gärna med synpunkter eller önskemål! Vi på flatshoppen önskar er en trevlig dag!

2011-07-26 @ 12:46:11
URL: http://www.flatshoppen.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0