Super billigt på Ica Maxi!

Phew! Nu har vi kommit hem från en ganska så lång men trevlig shoppingtur! Vi började med att hämta B och D för att åka till obs, eller ja coop stormarknad heter det väl egentligen? Kikade in på Kappahl där vi köpte en sjal till C's mamma. Hon såg den då hon var här och vi har haft ögonen öppna för att den ska komma på rea. Den var nu nedsatt till halvapriset och jag hade dessutom medlemsrabatt och fick halva rea priset! Så då slog vi till och köpte en sådan som hon ska få senare i vår.

Vi kikade även in på H&M där C köpte en skjorta för 50 kronor. För ett par veckor sedan köpte hon en på H&M nere på strömpilen i blått och nu köpte hon en likadan fast en annan färg, typ lite rosa/aprikos aktig.


Sen åkte vi till Ica Maxi för att storhandla, vi hade med oss inköpslista och hela köret. Vi passade på att köpa massor av frukt då det var superbilligt! Dom hade bland annat apelsiner för endast 5 kronor kilor och en korg kiwi för 10 kronor! Så massor av frukt blev det och sedan en massa mat. Så nu har vi så att vi klarar oss ett tag. Även hunden fick mat, hundmaten tog slut igår så igår till middag fick hon bara lite vanlig hundmat och sedan fick hon resten med eukanuba valpmat, det dög bra det också!


Hunden har blivit promenerad för kvällen och ligger nu utrsäckt på golvet här inne. Jag och C kikar runt på nätet och strax ska vi börja med middagen. Ikväll skulle jag tro att det blir att kika på säsong 6 av How I Met Your Mother. Vad ska ni göra?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0