Modell för en dag!

Idag har jag och lillasyster var på The Studio där vi har varit modell för en dag! Det var verkligen superroligt, mycket roligare än vad jag trodde att det skulle vara.

Vi kom dit vid 13:15 då fick vi skriva in oss och sedan sätta oss ner i väntrummet. Där fanns det, te, kaffe, saft godis, chips och nötter man fick äta av. Dessutom fanns det massor av tidningar och på tv rullade det en film. Vi fick sedan sitta och vänta ganska så länge, dom var dock fullbokade idag, 40 kunder!

Efter va 2,5 timma ropades vi upp och fick då gå och sätta oss i sminkstolen. Där blev vi sminkade superfint och man fick chansen att tala om vilken färg man ville ha på ögonskuggan och dylikt. Kändes lyxigt att bli sminkad så där, trodde faktiskt att det skulle kännas konstigt, men det kändes bara lyxigt!

Sedan fick vi sätta oss ner och vänta igen. Efter ca 1 timma ropade dom upp oss igen och då fick vi gå och byta om till första omgången kläder. Sedan fick vi en och en gå in i studion där dom tog 20 bilder, sedan fick man gå och byta om igen och sen blev det 20 bilder till och efter ett sista ombyte och ytterligare 20 bilder så var vi klara!

Fotografen var superduktig och glad vilket gjorde att det kändes kul att stå där och man kände sig inte så dum som jag trodde! I vanliga fall så får man efter fotograferingen sätta sig ner och vänta på att man ska få kolla på bilderna. Men idag då det var så mycket folk så var det 3-4 timmars väntetid. Så vi valde att boka en ny tid för att kolla på bilderna. Detta ska vi göra på fredag, ska bli spännande att se hur dom blev!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0