Första för i år!

Igår var vi som sagt på bio och såg Harry Potter. Den var sjukt bra, men det är ju böckerna också. Längtar verkligen tills den sista delen av filmen kommer ut på bio. Måste väl erkänna att jag är lite av en Harry Potter nörd, har läst alla böckerna och så klart sett alla filmerna, har dessutom alla filmer på dvd!

Idag tog vi en välbehövlig sovmorgon, sov ända till klockan var 11.30. Sen väcktes vi av ett sms från B som undrade om vi ville följa med på Rusta och Ica Maxi. Då vi behövde handla lite så kändes det dumt att inte följa med, så vi gjorde oss klara och sen åkte vi och handlade lite.

Sen när vi kom hem tog vi oss i kragen och städade bort julen. Tycker alltid att det känns så stökigt när julen är framme, även om jag så klart gillar det. Men på något sett så känns det mest bara stökigt efter nyår. Det är som ingen vits med att ha julstämning i början av januari, då är det ju jättelänge kvar tills det är jul!

Men nu känns det som att det är mer ordning och reda här hemma. Vi har också satt upp vår nya väggdekor som vi fick i julklapp. Det är en väggdekor där det står "Tycker om dig". Den hänger nu i vardagsrummet och det ser superfint ut. Vi passade också på att byta gardiner i sovrummet, så nu hänger det lila gardiner där som matchar kuddarna och tavlorna!

Nu ska vi snart se på film och chilla i soffan. Imorgon hade jag tänkt att vi skulle försöka titta på lite olika flyttfirmor och skicka anbudsbegäran för att se hur mycket det kommer att kosta oss att flytta! Hoppas ni har en trevlig helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0