Filmrecension av Imagine Me & You

Det var ett tag sedan jag skrev en filmrecension och det beror helt enkelt på att vi inte har sett speciellt mycket film på sista tiden. Det har varit julledighet och vi har gjort massor av andra saker. Men nu så kommer det i alla fall en recension av filmen Imagine Me & You

 

Handling

 

Rachel och Heck som länge varit vänner och älskare gifter sig äntligen. Det är ett vitt sagobröllop och Rachel kunde inte vara lyckligare. Under bröllopet blir Rachel god vän med floristen Luce och tänker genast para ihop henne med Hecks goda vän Cooper. Så hon bjuder in Luce och Cooper på middag, men allt går inte enligt planerna då det visare sig att Luce är lesbisk och inte alls intresserad av Cooper.

 

Luce och Rachel forstätter dock vara goda vänner, men Rachel börjar känna att någonting förändras och hon inser plötsligt att hon har känslor för Luce. Känslor som hon absolut inte för vidareutveckla, hon är ju trots allt gift med Heck. Men Rachel inser snart att hon har ett val att göra, ska hon stanna med Heck hennes nyblivna make som hon känt sedan länge och som är mycket omtyckt av hennes familj. Eller ska hon ta en chans på Luce som vänt hennes liv upp och ned?

 

Det här var verkligen en supersöt flat-film. Den var rolig och tar på ett bra sätt upp svårigheterna med att inse att man är kär i någon av samma kön. Det är en må bra film som passar alla, den är jätte gullig och man rycks med i handligen och helst vill man veta hela historien på en gång.

 

Filmen får:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0