Fascinerande saker med flator

Jag tittade precis in på QX och hittade en rolig artikel om fascinerande saker med flator. Tyckte att det var mycket roligt att läsa och tänkte därför tipsa er om den också!

I artikeln kan man bland annat läsa följande:

"1. Alla flator har ryggsäck
Handen på hjärtat: har du någonsin sett en flata med handväska? Nej trodde väl det. Vi har istället ryggsäck alternativt ingen väska alls, eftersom vi flator aldrig behöver ha med oss en massa läppglans och andra onödiga prylar. Mobilen i näven och snusdosan i bakfickan sen är flatan redo att ge sig iväg på nya äventyr!

3. Alla flator pratar om sex (jämt!)
Faktum är att vi sällan pratar om något annat.

4. Alla flator vet vad uttrycket "kolla på film" betyder
Åtminstone om man bara är två.

5. Alla flator har korta naglar
Eller för att citera lesbiska bloggaren Charlotte: "Jag brukar inte måla naglarna så ofta för jag har inga långa naglar, därför att man inte kan ha det om man är lesbisk. Man KAN inte och FÅR inte ha det. Så är det bara. IT'S A NO-NO! (Träffar du en tjej som påstår att hon är lesbisk och har långa naglar ljuger hon garanterat. Eller är bara otroligt oerfaren eller dålig i sängen.)"

7. Alla flator har gynekolog-fobi
Att flator får något stirrigt i blicken när man pratar om gynundersökning är inte så konstigt. För hallå, hur kul är det att ständigt få frågor som "Har du killeeeee?" eller varför inte "Okej, du äter inte p-piller... varför då? Försöker du bli med barn eller??" Please! Lite hbt-kompetens vore på sin plats.
"

Om du vill läsa hela artikeln så hittar du den här


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0