Det är ingen vanlig dag

Idag är det vovvens födelsedag, hela två år blir hon idag! Fattar inte riktigt att vi har haft henne i två år, det känns mer som att vi bara haft henne i ett år. Hon har blivit en riktigt fin hund och hon är så supersöt att man bara smälter när man ser henne!

Idag har vi varit hos mamma och hälsat på. Tog så klart med oss hunden så att "mormor" fick säga grattis på födelsedagen. Där fick hon sockerkaka och blev bortskämd som vanligt. Även vi människor fick fika vilket var trevligt. Sedan surrade vi med mamma och syster ett tag och jag passade på att visa mamma hur man använder ett program på datorn.

Sedan när vi skulle åka hem så lämnade vi hunden hos mamma. Ska hämta henne senare ikväll då vi varit hos några kompisar. Det är skönt att få vara utan hunden ibland, det var ett tag sedan sist kan jag lova! Skönt att bara för några timmar inte ha några måsten.

Vi har precis ätit middag, idag blev det hemmagjorda hamburgare, supergoda blev dom faktiskt! Smakar så mycket bättre än att köpa färdigjorda hamburgare. När jag skulle diska lyckades jag dock slå ner kaffepannan i golvet så den gick sönder! Kändes ju sådär lagomt surt, men som tur är dricker C snabbkaffe och vi använder inte kaffebryggaren så ofta.

Blir att åka på Myrorna eller liknande för att se om vi kan få tag på en ny. Blir ju lite jobbigt då vi har främmande om dom vill ha kaffe. Blir mycket snabbkaffe som går åt då! Nu sitter vi och kikar på den engelska versionen av Restaurang i vårt vardagsrum. Hoppas att ni har haft en lika bra helg som vi har haft!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0