Vars tar dagarna vägen?

Har ni varit hemma från Tunisien i 3 dagar och det känns ungefär som att vi kom hem igår. Kanske beror det dels på att vi egentligen inte har varit hemma speciellt mycket. Fredagen var ganska så luddig och det blev en riktigt lång sovmorgon, sen tvättstuga och sedan blev vi bortbjudna på middag och kom inte hem förrän vid 10-tiden.

Även igår så var vi ute och flängde. Vi började dagen med att åka på obs och handla dekorationer till D's födelsedagsfest och sen blev det en tur på bolaget där vi köpte lite öl. Sen hem till B och D för att hämta Charlie (deras lillla valp) som skulle få vara hemma hos oss under festen.

Sen hem för att äta lite lunch. Efter det var vi på en promenad med små hundarna, släppte lös dom vit vattentornet och dom sprang runt och busade och hade roligt. Sen hem och direkt in i duschen för att göra oss iordning inför festen.

Klockan 16.00 promenerade vi ner till B och D för att sätta upp dekorationerna och invänta B och D. Klockan 16.30 anlände födelsedagsbarnet och överraskningen blev en stor framgång. D's kompisar hade lagat supergod mat och vi drack alkohol och hade det mycket trevligt.

Fram emot 22-tiden hade det flesta av D's kompisar farit hem och vi bestämde oss för att ta med oss hundarna och flytta festen hem till oss. Trots att klockan inte var mycket var vi alla ganska så onyktra då vi började dricka klockan fem! D var nog fullast av alla och insisiterade på att sova på badrumsgolvet! Vid 12-tiden gav dom upp och promenerade hem till sig och vi kröp i säng och tittade på How I Met Your Mother innan vi somnade!

Idag känner jag mig ovanligt pigg och har varit på en cykeltur med hunden. Om en stund blir det lite lunch och efter det blir det att plugga på lite inför min intervju som är på tisdag! Ikväll ska vi förbi C och uppvakta henne i efterskott samt titta på hennes nya lägenhet! Vad ska ni göra idag?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0