Så där alldeles lagomt

Söndag idag, vilket innebär slutet på helgen. Det har varit en riktigt lugn och skön helg och vi har fått chansen att vila upp oss. Naturligtvis så har detta också inneburit att min förkylning har fått chansen att växa sig stor och stark. Dock är det under kontroll än så länge och jag håller tummarna för att det inte blir värre.

Igår blev det en riktigt lång och skön sovmorgon, det var en av dom där mornarna då man bara somnar om och sängen är hur skönt som helst. Vi stannade i sängen ända tills klockan var 12.20, sen blev det frukost/lunch i soffan medan vi kikade på Grey's Anatomy.

Efter det så lyckades vi faktiskt släpa oss ut ur huset. Vi for på ÖB med B och D där vi handlade lite små saker. Dock inte allt för mycket utan bara små saker som vi behövde. Sen på hemvägen stannade vi på Willys för att handla lite mat inför middagen. Vi hade nämligen bjudit in mamma och L på middag som tack för att dom tog hand om hunden när vi var i Tunisien.



Efter att ha shoppat klart åkte vi hem för att göra iordning inför middagen och städa lite här hemma så att det inte såg allt för hemskt ut. Av någon konstig anledning så kommer det stora dammtussar typ 2 dagar efter att man har dammsugit. Jag skyller på hunden!



Klockan 18.00 kom mamma och L hit och vi åt en mycket god middag bestående av grillad rödvinsmarinerad fläskfilé, potatissallad, grillad majskolv, sallad och bröd. Grillen jävlades en del med oss och ville inte bli varm, men till sist så blev det tillräckligt mycket värme i grillen för att vi skulle kunna grilla.



Kvällen avslutade vi i lugn och ro i soffan där vi tittade på "På andra sidan häcken". Idag har vi spenderat hela dagen i soffan där vi har sett på "How I Met Your Mother". C har precis gjort pizza som vi nu väntar på, sen ska vi fortsätta att se på How I Met Your Mother och sen klockan 21.00 ska vi se på Mamma Mia!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0