Ett stycke svärmor på besök

Om fyra dagar kommer blivande svärmor hit och hälsar på! På tisdag eftermiddag landar planet och sen ska hon stanna här en vecka. Jag och C har en del planerat inför det kommande besöket, bland annat ska vi åka till stugan en sväng så att svärmor får se hur fint det är där uppe. Sen har vi också skjutit på förlovningsfesten så att hon kan vara med. Sen blir det lite annat smått och gott också.

C har väntat i två år på att hennes mamma ska komma och hälsa på oss och nu lagomt innan vi flyttar härifrån så kommer hon alltså. Det ska bli riktigt roligt att visa hur vi bor och sen får hon så klart också träffa min familj vilket är kul! Eftersom svärmor snart kommer hit så har vi försökt göra iordning gästrummet så att det är fint. Vi har fått tänka lite extra eftersom det är en glasdörr in till gästrummet vilket betyder att man kan se in i rummet.

Så för att undvika detta och för att ge svärmor lite avskildhet så var vi på Jysk igår och köpte ett duschdraperi som vi har hängt upp på krokar på dörren. Så nu kan hon få vara i fred när hon kommer. Vi har även satt tillbaka benen på extrasängen (vi tog bort dom då hunden var liten för att hon insisterade på att krypa in under sängen och riva på tapeten!) Så nu ser det faktiskt ut som ett sovrum här inne.

Vad som är kvar att göra innan på tisdag är så klart att storstäda riktigt ordentligt. Vill ju inte att det ska se ut som ett råtthål här. Inte för att vi är dåliga på att städa eller nåt, men det måste vara extra fint när svärmor kommer på besök!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0