Här hemma leker vi sjuksköterska!

Är väl kanske inte riktigt så roligt som det låter eller så roligt som det borde vara för den delen! C ligger till sängs med migrän och jag försöker så klart ta hand om henne så gott jag kan. Hon låg till sängs hela dagen igår också stackarn!

Idag var jag i alla fall en sväng på apoteket och köpte lite migrän tabletter. Frågade om råd på apoteket och hon rekommenderade något som heter Sumatriptan. Tidigare har hon provat Eeze, men dom har inte riktigt fungerar. Dock verkar dessa ha fungerat lite i alla fall, C säger att det känns lite bättre nu och det är snart två timmar sedan hon tog tabletten. Dock så tyckte hon väl inte riktigt om biverkningarna!

Jag har pysslat om C större delen av dagen. Tanken var att jag skulle pyssla lite här hemma, delvis dammsuga! För dammsuga typ varenda dag just nu då hunden håller på att byta till vinterpäls. Det kändes dock inte speciellt snällt att dammsuga då C ligger med migrän.

Så istället har jag kokat köttfärssoppa (recept kommer!), diskat, gått ut med soporna, varit på promenad med hunden tre gånger och även hunnit med att åka på affären en sväng! Ikväll ska vi se på Desperate Housewives och Cougar Town och imorgon har jag en del ärenden att göra på stan. Hur har eran dag varit?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0