Filmrecension av The Kids Are All Right

Idag blir det en recension av The Kids Are All Right

 

Handling

 

Nic och Jules är två kvinnor i ett stadigt och långt förhållande som dock är långt i från perfekt. Nic är en läkare som försöker kontrollera det mesta medan Jules har under ett flertal gånger försökt starta egna företag som gång på gång misslyckas och har ni bestämt sig för att skapa ett trädgårds företag.

 

Nic och Jules har två tonåriga barn, Joni och Laser. Dom två syskonen har samma sperma donator och kort efter det att Joni har fyllt 18 år bestämmer hon sig för att kontakta sin och Lasers donator. De två kommer bra överens med sin donator och vill att han ska vara en del av deras liv. Men mammorna i familjen är inte allt för nöjda med deras beslut.

 

Jag tycker att det var en helt okej film. Bitvis så kändes det som att filmen spårade ur och tappade handlingen och bitvis var det som att en del saker inte förklarades och man satt lite funderade och undrade vad som pågick. Men trots detta så var det en bra film som tar upp ett ganska så känsligt ämne och vilka funderingar och problem som kan dyka upp i och med detta.

Det är en ganska så kort film med bitvis roliga inslag som får en att skratta högt. Filmen visar också tydligt vilka problem som kan uppstå i förhållanden och hur man lätt kan glömma bort att verkligen se varandra.

 

Filmen får:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0