Filmrecension av Inception

Idag tänkte jag att det blir en recension av Inception.

 

Handling:

 

Filmen handlar om två män som arbetar med att bryta sig in i folks drömmar för att komma åt hemlig information från deras undermedvetna. Dom Cobb har en unik förmåga att stjäla information i drömmarna och han är också en legend inom företagsspionage. Men hans förmåga har också kostat honom alla möjligheter till ett vanligt liv och han är ständigt på flykt.

 

En dag får han ett erbjudande som är för lockade för att avstå. Om han lyckas plantera en tanke i ett annat medvetande och få personen att handla efter detta, kommer han att få tillbaka det liv som han ständigt saknar. Men det är ingen lätt uppgift och Cobb stöter på ett motstånd som ingen verkat kunna förutse.

 

Inception var en superbra film, dock gällde det att ständigt hänga med i filmen för att inte missa något. Första delen av filmen sitter man mest och funderar på vad som händer. Men allt eftersom får man förklaringar till vad som händer. Det är en film med mycket spänning och intriger, ingenting är förutsägbart och slutet är i min mening helg perfekt. Skådespelarna är fantastiska och det är en film som man gärna vill se om och om igen.

 

Filmen får:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0