En lördag med oss

Idag har vi haft en riktigt mysig dag, vi började med en liten sovmorgon och mys i sängen innan vi tyckte att det var dags att kliva upp. Klev upp vid 11.30, kokade lite varm choklad och packade en ryggsäck med korv och lite annat smått och gott. Klädde på oss varmt och kopplade hunden och sedan gick vi ut för att grilla korv borta vid Kinabron.

Till vår besvikelse visade det sig dock att kommunen tagit bort veden! Utan ved är det riktigt svårt att grilla korv. Kändes lite små surt att vi inte fick grilla korv och dricka varm choklad och mysa framför en stor brasa. Men ibland går det inte alltid som man vill!


Istället promenerade vi hem igen och drack varm choklad och åt korv hemma. Inte riktigt samma sak men det var ändå inte fy skam. Imorse när vi gick ut så glömde vi helt bort att ta ut något ur frysen till middag vilket inte var så smart. Vi kom dessutom på det riktigt sent så därför blir det en sen och lite konstig middag, men vad gör det!

Vi har precis sett klart på säsong tre av The L Word, nu vill jag bara se säsong 4! Dessvärre så har vi inte säsong fyra så vi får helt enkelt vänta. Ikväll ska vi se på Better Than Chocolate och Percy Jackson and the Olympians: The Lightning Thief. Igår kvälll kollade vi på Bound och den var riktigt bra, jag blev i alla fall positivt överraskad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0