Precis så som det ska vara

Idag har varit en av dom där riktigt perfekta sommardagarna som man helst vill ha hela tiden men som bara dyker upp då och då. Dagen började med sovmorgon och sen lite tid framför datorn innan det var dags för lunch. Efter lunch knatade vi ner till sjön där vi slog oss ner på våran filt och njöt av solen och värmen.

Vi hade hoppats att vi skulle kunna bada lite, men det blåste alldeles för mycket så det blev inget badande. Men vi hade det supertrevligt i alla fall. Efter ett par timmar tyckte vi att det fick räcka och promenerade hem igen. Vi kände att vi ändå inte riktigt ville gå in, så vi tog med oss hunden och cyklade iväg till en lite mer avlägsen plats vid sjön. Där kunde vi sitta på en klippa och njuta av värmen med hunden badade och lekte i vattnet, helt underbart!

Sen när vi kom hem bestämde vi oss för att grilla lite, det blev grillad fläskfile, grillad majskolv, potatissallad och lite bröd. Verkligen hur gott som helst till efterrätt blev det vaniljglass med mangosvirl. Supergod glass, riktigt läskande. Nu har vi precis sett på Ugly Betty och väntar på att So You Think You Can Dance ska börja. C ligger i badet och jag försöker hålla ögonen öppna.

Det har verkligen varit en superhärlig dag och jag hoppas att morgondagen blir lika härlig. Det är så här det ska vara på sommaren, man ska bara njuta av det vackra vädet och bara vara.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0