En riktig familjedag

Idag har jag och C haft en riktigt härlig dag tillsammans, naturligtvis har även hunden hängt med. Vi började dagen med en sovmorgon och sen tog jag en lång riktigt varm dusch medan C tog hunden på en promenad. Sen medan vi åt frukost/lunch så försökte vi komma på vad vi skulle göra. Det stod mellan att åka ner på stan och titta runt eller att åka ut till Norrmjöle. Då vi insåg att vi inte hade några pengar att shoppa för och att vi inte riktigt behövde något för den delen så bestämde vi oss för att åka ut till Norrmjöle.

Så vi packade in hunden i bilen och gav oss i väg. Kanske inte den varmaste dagen att vara nere vid havet, men det var i alla fall folktomt vilket betydde att vi kunde ha hunden lös. Vi började äventyret på Norrmjöle havsbad där hunden lekte runt i vattnet och hade det mycket roligt. Jag och C plaskade fötterna men det var fruktansvärt kallt och inte speciellt angenämnt. Fick några sjukt fina bilder på hunden vilket var roligt.


Efter att ha plaskat runt i det mycket kalla vattnet ett bra tag hoppade vi in i bilen igen och köra vidare till Kont. Har inte varit där sen jag var en liten plutt och gick på fritids! Det var kul att få ta med C till ett ställe där jag brukade vara när jag var liten. Det var även en aning varmare där och vi kunde njuta av solen. Vi promenerade runt på klipporna och hade det mysigt. Hunden hoppade runt över stenar och tyckte att det var sjukt roligt. Lyckades få några bilder från Kont innan min kamera dog.


Efter 4 timmar utomhus kände vi oss lagomt möra och tyckte att det var dags att fara hem och laga mat. Vi lagade kyckling med hemmagjord klyftpotatis och bernaissås. Dessvärre blev klyftpotatisen sladdrig av någon anledning, men kycklingen smakade bra. Nu har vi precis sett klart på Dragon's Den och C sitter i den andra soffan och läser sin bok och jag har kidnappat hennes dator. Klockan 21.15 ska vi se The Queen på 4:an och sen blir det nog sängen.
Har dessvärre inte laddat ner några bilder än så har inga bilder att bjuda på. Ska försöka ladda upp dom imorgon så kanske att det kommer lite bilder på måndag. Ha en fortsatt trevlig helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0