Ett par tunga dagar

Har haft ett par tunga dagar och har verkligen inte haft någon lust att blogga. Har för den delen inte haft något intressant att blogga om heller. Men saker och ting ser lite ljusare ut just nu och då finns det mer anledning till att blogga.

Igår var den en riktigt bra dag för mig och C. Det började med att vi hittade en resa till Tunisien som vi nu har bokat. Så den 26/8 åker vi till Tunisien i en vecka. Vi åker till Hammamet där vi ska bo på hotell Emira. I en vecka ska vi vara där och sola och bada och njuta av att vara på semester tillsammans. Det blir min och C's första semester tillsammans och det ska bli hur roligt som helst!



Dagen fortsatte dessutom bra och C stötte på en klasskamrat från SFI på affären. Det visade sig att hon bor ett stenkast i från oss och vi blev helt plötsligt inbjudna på grillfest i helgen! Så det ska bli roligt, om det nu verkligen blir av, det vet man så klart aldrig!

Så på det stora hela var det en mycket bra dag och vi var glada och nöjda när vi gick och la oss. Idag har vi varit på banken en sväng och sen åkte vi på Kappahl där vi fyndade en solhatt och två par solglasögon för under 100 kronor. Inte helt fel!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0