Snö, snö och ännu mer snö!

Nu har det snöat oavbrutet i flera dagar, inte för att jag klagar, det är härligt med snö. Dessutom så får vi ju en vit jul! Älskar när det är snö ute, allt blir så fint. Dock kan jag i ärlighetensnamn tycka att det vore lite bättre om vindrutetorkarna på bilen fungerade så att man faktiskt kunde köra bil när det snöar!

Det har ekat tomt i kylskåpet ett par dagar och vi har varit i stortbehov av att åka på Ica Maxi. Men då det envisas med att snöa och vi inte vill köra bilen så har vi inte kunnat åka! Dock hade vi turen igår att få skjuts av B och D till Ica Maxi. Så vi kunde handla massor av mat och kylskåpet ekar inte tomt längre!

Igår kväll då vi var ute med hunden och lekte så lyckades vi (läs jag) tappa bort hennes nya boll. Den försvann i snön och gick inte att hitta igen. Inte så lätt då det är flera decimeter med djupsnö och hunden hoppar runt som en studsboll överallt! Så när/om det slutar snöa blir det en tur till Biltema för att köpa en ny! Nu blir det att leta lediga jobb som är sökbara!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0