God Jul!

Imorgon blir det knappast någon blogg uppdatering, har dock ett tidsinställt inlägg med utmaning nummer 5! Imorgon åker vi till mamma på andra sidan älven för att fira jul. I vanlig ordning åker vi nog dit vid 14.30 så att vi hinner se Kalle!

Nu så här på kvälls kvisten har vi varit ute en sväng. Var först och främst tvungen att skotta fram bilen som var gömd under all snö som kommit den senaste veckan! Var lite smått orolig att bilen inte skulle starta, men Vinnie är en duktig pojke och startar även fastän det är -25!

Åkte en sväng på apoteket för att köpa värktabletter till C som har dragit på sig världens förkylning så här lagomt till jul. Sen en sväng på H&M där jag köpte lösögonfransar och en ny maskara. Efter det unnade vi oss en hamburgare på Frasses, inte så ofta det händer!

Passade på att åka en sväng på Rusta också. Där köpte vi 6 st röda julgransbollar för endast 5 kronor! Dom har jag nu hängt upp i fönstret inne på kontoret, ser riktigt fint ut. Det blev också en reflexväst till hunden så att hon syns lite bättre då vi är ute och går!

Nu ska vi snart sätta oss ner i soffan och kika på film och invänta morgon dagen! Jag önskar alla läsare en riktigt god jul och om nu ska ut i jultrafiken, kör försiktigt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0