Filmrecension av Cyrus

Idag blir det en recension av filmen Cyrus

 

Handling

 

Filmen handlar om John, en medelålders man som sedan ha skildes från sin fru för sju år sedan har varit singel. Nu ska hans exfru gifta om sig och Johns sociala liv är allt annat än bra. Efter att ha blivit pressad av sin exfru att träffa någon följer han med på en fest där han oväntat möter Molly.

 

John och Molly upplever en sort kärlek vid första ögonkastet och innan John vet ordet av är han förälskad i Molly. Men av någon konstig anledning vill inte Molly att han ska följa med hem till henne, så en dag följer han efter henne för att se vars hon bor och knackar sedan på dörren. Till Johns stora förvåning är det en 21-årig kille som öppna, Cyrus, som visar sig vara Mollys son.

 

Cyrus och Molly har ett underligt förhållande och Cyrus är inte helt övertygad om att John har något att göra i deras liv. Han försöker därför med alla medel att skydda Molly och hålla John borta.

 

Jag tyckte i ärlighetens namn att den här filmen var helt värdelös! Det ska vara en komedi men det finns inga som helst roliga uppslag i filmen. Det känns krystat och handlingen flyter inte på speciellt bra. Skådespelarna gör en halvhjärtad insats att få liv i filmen men utan att lyckas.

 

Det händer inte mycket i filmen och det blir ganska så långdraget att sitta igenom hela. Det råder inga tvivel om hur filmen kommer att sluta. Det känns lite som när någon berättar en historia som dom själva tycker är rolig medan man själv bara sitter och väntar på att poängen ska komma.

 

Filmen får:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0