Filmrecension av Despicable Me

Idag blir det en filmrecension av Despicable Me

 

Handling

 

Despicable Me, eller Dumma Mig som den heter på svenska är en animerad film som handlar om storskurken Gru, som tävlar med skurken Vector för att göra dom mest spektakulära stölderna någonsin. Det handlar om stölder av bland annat pyramiderna, Eiffeltornet och Frihetsgudinnan.

 

Gru och Vector tävlar med frysstrålar och krympvapen och båda två vill lägga vantarna på det ultimata stöldobjektet, nämligen månen. Som en del av sin plan adopterar Gru tre stycken föräldralösa flickor, Agnes, Margo och Edith. Men att ta hand om tre stycken små barn och samtidigt planera för att stjäla månen är inte så lätt som Gru trott och dessutom börjar han till sin förvåning att vekna för de tre små flickorna.

Despicable Me var en supersöt film som passar bra för både vuxna och barn. Den är rolig och spännande och dessutom så finns dom supersöta minionerna med som man helst av allt skulle vilja ha med sig hem. Animeringarna är mycket bra och filmen har bra handling och det är aldrig en lugn minut, men något annat kan man knappast förvänta sig då det är tre små flickor med i filmen.

Kan väl dock tycka att det är en aning mycket vapen i filmen med tanke på att det trots allt är en barnfilm. Trots detta är det en film som passar utmärkt för en söndag eftermiddag eller varför inte en vardagkväll?

Filmen får:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0