Filmrecension av Flipped

Igår kväll såg jag och C på filmen Flipped, så idag blir det en recension av den!

 

Handling

 

När andra klassarna Bryce och Julianna träffas för första gången är Julianna övertygad om att det är kärlek och att Bryce är den som kommer att ge henne hennes första kyss. Bryce är dock inte lika övertygad som Julianna och känner sig ganska besvärad av Julianna, han gör därför att han kan för att hålla henne på avstånd. Detta är dock inte så lätt som han tänkt sig då de går på samma skola och bor mitt emot varandra.

 

När de börjar sjätte klass frågar Bryce skolans populäraste tjej och i hopp om att detta ska skicka ett budskap till Julianna att han inte är intresserad. Men allt går inte enligt planerna och Julianna har en helt annan syn på händelsen än vad Bryce har. Bryce börjar nu desperat fundera på hur han ska bli av med Julianna men allt eftersom tiden går börjar han fundera på om han verkligen vill bli av med henne...

 

Det här var en supersöt film som berättas från både Bryce och Juliannas perspektiv och den visar hur två personer kan se helt olika saker trots att de tittar på samma sak. En film som får en att må bra och hoppas på det goda här i livet. Det är en romantisk film med en hel del komedi intryckt och en hel del pinsamheter som man allt för väl kan leva sig in i. Trots att händelser i filmen upprepas då den berättas från två perspektiv tappar den aldrig fokus och känns aldrig långtråkig.

 

Filmen får:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0