Spännande spännande!

Nu har vi äntligen väntat färdigt, i alla fall för stunden. Hela dagen har gått åt till att vänta, som att sitta på nålar. Men nu är det klart och det är nu bara de sista sakerna kvar som ska ordnas.

Sedan börjar vi på nytt, en riktig nystart ska det bli och det ska bli så roligt! Som vi har väntat och väntat och nu äntligen känns det som att vi kan börja vårat liv och lämna det gamla bakom oss. Även om det inte riktigt blev som vi tänkt oss så är det ändå skönt.

När allt är klart blir det att säga upp lägenheten, så om allt går vägen så har vi max 4 månader kvar i Sverige. Hur sjukt är inte det?! Får lite små ångest av att tänka på att säga upp lägenheten, älskar våran lägenhet och vars vi bor så det är tråkigt att behöva lämna allt. Men å andra sidan så får vi oss ett riktigt äventyr.

Förövrigt så surar jag fortfarande med SAS som inte tar hundar ombord på flyget till Storbritannien men till i stort sätt alla andra EU-länder, helt galet. Planerna ändras hela tiden och det sista är nu att vi helt enkelt bara sväljer och betalar vad det kommer att kosta. Men något inom mig skriker och tycker att det är helt galet att behöva betala drygt 14 000 kronor för att flyga hunden till England!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0