Middags gäster

Idag får vi middags gäster i form av mamma, hennes karl och lillasyster. Ska bli mycket trevligt, vi har laddat upp med god mat och dricka. På menyn idag står det kyckling i vitvinssås med ris och sallad och till efterrätt blir det Mississippi Mud Pie! Har aldrig gjort det tidigare så det ska bli spännande och se hur den smakar.

Idag har vi även passat på att åka ut en sväng då det inte varit så kallt. Vi åkte och handlade på Ica Maxi och sedan blev det en tur till ÖB. Där köpte vi en termometer som visar temperaturen både inne och ute, samt visar tiden. Den kostade bara 55 kronor så det var ett riktigt bra fynd.

Vi köpte också en refexsele till hunden, lite väl stor är den men hunden är en mittimellan storlek så det är svårt att hitta något som passar perfekt. Dessutom är det bättre att den är lite för stor än lite för liten! Vi har test promenerat i den och hon syns jättebra!

Nu är det dags för en dusch och ett klädombyte innan det är dags att börja med middagen. Klockan 19.00 kommer gästerna. Hoppas ni har en trevlig kväll!

Kommentarer
Postat av: Lillan

Se där, kyckling och ris här med men attans, ingen efterrätt har jag. Hoppas det blir en lyckad kväll då och en god efterrätt.

2011-02-19 @ 16:37:24
URL: http://parfymeria.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0