DEFRA + SAS = Förvirring

Suck, blir så irriterad när allt ska vara så mycket svårare än det egentligen är! Nu när vi snart ska flytta så är det mycket som kan planeras men det som verkar vara svårast att planera är hur sjutton vi ska få med oss hunden! På DEFRA's hemsida finns det en lista över godkända vägar man får ta. Bland dom vägarna finns Arlanda - Manchester med SAS.

Detta är då den väg vi vill ta då Manchester är närmast för oss. Men om man då läser på SAS's hemsida så står det att "På grund av myndighetsbestämmelser så är det inte tillåtet att ta med djur när man flyger till/från Storbritannien eller Irland, vare sig i kabinen eller som incheckat bagage. Kontakta TRUST för mer information"

Jag undrar då vilka bestämmelser dom går efter för enligt DEFRA som vi har varit i kontakt med så får man ta med djur på flyget. Har dessutom försökt komma i kontakt med transportföretaget Trustforwarding som fortfarande inte har återkommit med något svar trots att jag har försökt nå dom upprepade gånger!

Så summan av det hela: DEFRA säger ja, SAS säger nej på grund av myndighetsbestämmelser och det enda godkända transportföretaget går inte att nå! Så vad gör man?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0