Slut på onyttigheter

Idag är första dagen på vårt nya nyttigare liv! Jag och C har återigen besämt oss för att sluta äta en massa onyttigheter. Vi gjorde samma sak i fjol och det funkade bra, tills vi gav upp så klart! Men nu gör vi ett nytt försök, vilket betyder att vi inte längre dricker cola eller någon annan läsk, inget godis, chips eller dylikt. Får väl se hur bra det går!

Vi ska även försöka att äta lite mer grönsaker till maten. Vi är riktigt dåliga på det, trots att vi båda två gillar grönsaker! Det kan ju knappast skada att äta lite nyttigare! Vi tänkte också försöka oss på att gå en promenad tillsammans på lunchen, nu medan vi båda två kan! Dock har vi inte gjort det än, men snart så. Vi tar en sak i taget.

Nu ska jag gå och börja med middagen. Idag blir det lax och spenat paj till middag och till det blir det så klart sallad! Det är drygt att göra paj, tar en evighet, det känns i alla fall så! Först ska man göra pajskalet och det ska förgräddas, sedan ska laxen lagas i ugnen innan det är dags att stoppa ner den och spenaten i pajskalet och efter det ska allt gräddas i ugnen!

Kommentarer
Postat av: Natalina

lycka till! vi har också cola avänjning..

2010-11-03 @ 22:11:43
URL: http://natalina.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0