Paranormalactivity 2

Idag är det fredag vilket så klart betyder att det är helg, inte vilken helg som helst dessutom, det är ju halloween! Idag har jag och C hunnit med en hel del, vi har varit ner på stan och gjort lite ärenden, sedan blev det även en sväng på Returbutiken på strömpilen där vi köpte ett litet bord för 50 kronor som vi ska ha i sovrummet så att vi kan ha tv:n där inne.

Efter Returbutiken var vi in på Ica Maxi och handlade lite nödvändigheter, massor av frukt och annat nyttigt. Passade även på att köpa tekakor då dom hade 10 st för 10 kronor. La fem stycken i frysen och dom andra frem i skafferiet, alltid bra att ha bröd i frysen.

Nu har jag och C precis sett klart på Paranormal Acitivity. Andledningen till detta är för att vi blivit bjudna på bio ikväll och då ska vi se Paranormal Activity 2, så vi tänkte att det är bäst att se den första innan man ser den andra. Har en känsla av att det kommer att krypa i skinnet på en när man sitter där i salongen.



Nu ska jag ta en promenad med hunden till affären! Glömde självklart bort en del saker då vi var och handlade så därför blir det en promenad dit. Vad ska ni göra ikväll?

Kommentarer
Postat av: Natalina

hur var filmen?

2010-10-29 @ 21:36:49
URL: http://natalina.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0