Packat och klart!

Det bubblar i magen, lite resfeber har jag nog allt. Nu har vi i alla fall efter ca 2 timmars packande blivit färdiga. Eller ja så färdiga vi kan bli i alla fall. Väskorna väger under gränsen och jag hoppas att dom håller sig där! Resväskan väger just nu 13 kg, gränsen är 15, handbagaget väger 2,5 och gränsen är 5 kg. Så det finns plats för lite spelrum! Det enda som vi har kvar att packa är tandborstar, tandkräm och deoderant, men det ska vi packa imorgon!

Idag känns det lite som att jag har sprungit omkring lite här och var. Sov riktigt dåligt igår, så har varit och är fortfarande supertrött. Började dagen med att fara till banken för att sätta in lite pengar, det tog en evighet då alla pensionärer verkade vara där! Sen vidare till Strömpilen där det blev en sväng på apoteket för att köpa värktabletter och sen vidare in på Ica Maxi där det blev en eyeliner, ett lypsyl med solskyddsfaktor, tuggben till hunden och lite cola!

Sen hem för att äta lunch och sen hann jag väl visserligen sitta vid datorn och göra ingenting ett bra tag. Men sen var det dags att ta hand om tvätten och sen gå ut med hunden. Efter det blev det middag och efter maten så packade vi. C har just nu gått över till B och D för att lämna tillbaka Twin Peaks och lämna ett kompostgaller som dom ska låna då dom får en ny liten familjemedlem på torsdag som heter Charlie!

Förhoppningsvis kommer C tillbaka snart och då ska vi se på So You Think You Can Dance och sen blir det sängen! Ska ta en sömntablett ikväll så att jag får sova ut ordentligt. Imorgon blir det att handla lite till matsäcken vi ska ha på bussen och sen förmodligen en massa dötid.

Klockan 20.20 går bussen till Stockholm, kommer fram 05.10 på torsdag. Sedan har vi en massa timmar att slå ihjäl på Arlanda då flyget inte går förrän 12.15 och incheckningen öppnar 2 timmar innan avgång! Om allt går enligt planerna landar vi i Monastir i Tunisien 15.10 sen 2 timmars transfer till hotellet i Hammamet!

Kommentarer
Postat av: rock n roll mamma

härligt att åka ibäg på en resa! önskar er en underbar resa

2010-08-24 @ 21:36:34
URL: http://emis.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0