Kubb spel!

Igår kväll spelade jag och C kubb med några vänner. Är lite komiskt hur det kan vara så kul att kasta lite pinnar. Vi spelade 3 omgångar och dom två sista omgångarna tog verkligen sin lilla tid. Men kul var det i alla fall. Det är så skönt på sommaren när man kan vara ute på kvällen utan att frysa och utan att det är kolsvart.

Efter att ha spelat några omgångar kubb gick vi in och hämtade våran hund så att hon skulle få leka lite med den andra hunden. Det gick en aning bättre än förra gången, men deras hund var fortfarande inte speciellt intresserad av att leka utan ville mest bara springa runt och roa sig själv. Han lyckades dessutom rulla i skit vilket resulterade i att han inte luktade speciellt gott!



Idag är det en tur till veterinären som står på schemat. Hunden ska få sin andra rabies vaccinering och sen är det bara ett blodprov kvar innan vi är färdiga med passet. En aning drygt att det ska ta så lång tid, men som tur är har vi ingen brådska.

Helst skulle jag vilja ligga nere på stranden och sola istället för att ta hunden till veterinären. Men om vi har tur så har vi tid att göra det efter vi har varit där. Dagen är ju trots allt lång och med lite tur så försvinner inte solen riktigt än!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0