2 dagar kvar!

Har inte haft tid att uppdatera i helgen, eller jo tid har jag haft men har inte suttit framför datorn något så då har det inte blivit någon uppdatering. I lördags blev det en ganska så lugn dag, vi städade här hemma och sen bakade jag en citronpaj. Kvällen spenderade vi i soffan där vi såg klart på Twin Peaks serien och sen blev det Grey's Anatomy.



Söndagen började vi med sovmorgon och sen slappade vi i soffan tills det var dags att hämta B och D på flyget efter en vecka i Turkiet. Passade även på att låna Twin Peaks filmen av dom. Vi fick även en present från dom, 1,5 liter olivolja från D's familjs egna gård eller något sånt, äkta turkisk olivolja i alla fall!

Kvällen spenderade vi i soffan där vi såg Twin Peaks filmen, som för övrigt var helt värdelös och inte talade om något man inte redan visste! Efter att ha sett klart den filmen satte vi oss i datarummet och såg på Toy Story 3, superbra var den!



Idag trodde jag att det skulle bli en vanlig tråkig måndag! Men icket, istället har vi haft en riktigt fullpackad dag. Vid 12-tiden åkte vi ner på stan för att äta lunch på Eastern Palace med B och D. Sen gjorde vi några ärenden på stan och efter det åkte vi ut till Returbutiken på Strömpilen där vi köpte 10 st böcker för 50 kronor!



Sen åkte vi vidare till Rusta där vi köpte hundpåsar, shampoo och fryspåsar. Sen vidare till sport utförsäljningen där C köpte en vacker sjal till mig. Sen efter det vidare till obs där vi köpte solskyddskräm, aftersun, batterier, ett par badtofflor och hundmat.

Nu efter en hel dags rännande i regnet är vi nu hemma och har packat undan allt. Känner mig ovanligt trött, måste bero på att i vanliga fall gör vi inte så mycket på måndagar! Imorgon är det tvättstuga och sen ska vi nog börja packa då vi åker ner till Stockholm på onsdag kväll. Sedan på torsdag förmiddag går flyget till Tunisien!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0